nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs véleménye a kegyelmi botrányról

Sebestyén Balázs a kegyelmi botrányról: „Ez hosszú haláltusa lett volna, ha nem lépi meg”

A Balázsék című rádióműsor hétfői adásában is téma volt Novák Katalin döntése.

Mint ahogy mi is megírtuk, Novák Katalin szombaton az M1-en jelentette be, hogy lemond köztársasági elnöki posztjáról. Mint elmondta, azért adott kegyelmet K. Endrének, mert úgy gondolta, a férfi nem élt vissza a rábízott gyermekek bizalmával. Novák Katalin nyilvánosan nem osztott meg részleteket a lemondásához vezető kegyelmi döntésről. Ez sokakban még mindig kérdéseket vet fel. Így van ezzel a Rádió1 műsorvezetője, Sebestyén Balázs is, aki úgy érvelt, hogy neki még mindig hiányérzete van az ügy körül.

„A válaszok nincsenek meg, azokkal továbbra is tartozik nekünk mindenki, hogy hogyan. Mert oké, hogy lemond, elviszi a balhét, Novák is, Varga is, oké – de hogy az okot továbbra sem tudjuk, ez nem jó” – fogalmazott, majd hozzátette:

„Itt nem volt más megoldás, ez hosszú haláltusa lett volna, ha nem lépi meg. Profi kármentés, politikailag professzionálisan működik a gépezet. Lemondott, oké, megszűnt a balhé, kihúztuk a gyökeret…” – mondta a rádiós. A témához az új műsorvezetőtársa, Ráskó Eszter is hozzászólt, aki nem érzi, hogy csendesült volna az ügy, és nagyon kíváncsi rá, hogy a jövőben Novák Katalin mivel foglalkozik majd.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top