nlc.hu
Sztárok

Nincs vevő Lagzi Lajcsi birtokára

Átok ül Lagzi Lajcsi luxuskúriáján? 7 éve nem talál vevőre

Képtelen megszabadulni a zenész a milliárdokat érő majorságtól.

A börtönben ülő Lagzi Lajcsi megbízottjai idekint mindent megtesznek, hogy továbbadjanak a trombitaművész mocsai kúriáján. Mint a Story magazin írja, a csaknem 13 ezer négyzetméteren elterülő birtokot először 7 évvel ezelőtt 2,5 milliárd forintért hirdette meg, az értékesítést azonban jó időre fel kellett függeszteni, miután a kúriát bűnügyi zár alá vették.

Lagzi Lajcsi,

Évek óta nem talál gazdára Lagzi Lajcsi birtoka – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2021.02.17.-i adás)

2022-ben Lagzi Lajcsi már közel 3,6 milliárd forintot szeretett volna kapni az otthonáért, de továbbra sem tolongtak érte a vevők. A gyér érdeklődés után a zenész úgy döntött, inkább feldarabolja a birtokot: 8 ezer négyzetmétert megtartott magának, a majorság többi részét pedig kisebb területekre osztva 60, 165, illetve 235 millió forintos irányáron hirdette.

Ám a zenész így sem tud túladni rajta, pedig a birtok területén – ahol egy 120 hektáros halastó is található – számos lehetőség van kikapcsolódásra is: kirándulni, lovagolni, íjászkodni, vadászni, halászni és vízisportolni is lehet, sőt a terület még motoros ernyő és siklóernyő használatára is alkalmas, akárcsak helikopterrel való leszállásra.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top