nlc.hu
Sztárok

Voksolás az új Nemzet Színészére

Nem tudtak szavazni új tagra a Nemzet Színészei

Benedek Miklós halála után kellett volna új tagot választani maguk közé.

Az eredeti tervek szerint szerda délelőtt gyűltek volna össze a Nemzeti Színházban a Nemzet Színészei, hogy voksoljanak az új tagra, ám az utolsó pillanatban lefújták a találkozót – számolt be a Blikk. A lap úgy értesült, az utolsó pillanatban, kedd délután a teátrum titkára megkereste az érintetteket és lemondta a találkozót. Az ok az igazgató, Vidnyánszky Attila balesete volt.

A Nemzeti Színház sajtóosztályán egyelőre nem tudták megmondani, mikorra várható a találkozó pótlása, tehát új időpont még nincs. A Blikk információi szerint akár heteket is várni kell arra, míg kiderül, ki kerül a Nemzet Színészei közé, mindez az igazgató állapotától függ.

Mint arról beszámoltunk, Vidnyánszky Attila színpadi balesetet szenvedett és súlyosan megsérült a Petőfi Zenei Díj – Életmű Gála rendezvényen. A direktor ugyanis elesett, amikor az életműdíjat kapott Hobo méltatása után lesétált a színpadról. Műteni kellett Vidnyánszky lábát, a gyógyulása pedig sok időt vesz majd igénybe. Több mint egy hónapig még járógipszet sem kap, aztán hosszú rehabilitáció következik.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI

Ez is érdekelhet Benedek Miklós Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top