nlc.hu
Sztárok

Újra megházasodik Márió

Újra megnősül Márió, minden részletet elárult a tavaszi esküvőről a zenész

Izabella visszahozta a boldogságot az életébe.

Ismét megházasodik Márió (Bock Attila), akire a felesége elvesztése után egy évvel talált rá újra a szerelem. Az 52 éves zenész tavaly év elején mutatta be a párját, akivel olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy tavasszal össze is kötik az életüket. A Mokkában mesélt arról, hogyan is állnak az esküvőszervezéssel és az előkészületekkel.

Márió

Nősülni készül Márió – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nem állunk rosszul, van még időnk a készülődésre. Igazából a helyszínt már kiválasztottuk. Zenészről nyilván én gondoskodtam. Egy nagy kedves régi zenészbarátom, Domján Tomi lesz a muzsikus. Egy nagyon szép vadászházban lesz az esküvő. A meghívók éppen most fognak elkészülni. Mivel a helyszín mintegy 20 km-re van a lakóhelyünktől, ezért leszerveztem az alkalomra autóbuszt is, tehát szerintem olyan 80 százalékában tartunk a szervezésnek” – árulta el.

Mint mondja, nagyon szűkkörű lesz, körülbelül 60 fő. “Nem akartunk igazából nagy esküvőt, de az az igazság, hogy a 2021-es év nekem nagyon nehéz volt, és nekem akkor volt a kerek születésnapom, és az is ebből kifolyólag elmaradt. És az esküvő úgy indult, hogy nagyon szűkkörű lesz, elmegyünk csak a szülőkkel, aztán egyik reggel arra ébredtem, hogy szeretnék egy olyan esküvőt, ahol nem csak a nagyon szűk család, hanem a rokonok és a barátaim is ott vannak” – mesélte, hozzátéve: ezzel a kedvesének sem volt ellenvetése.

Mint kiderült, karácsonykor jegyezte el a párját Márió, amikor éppen Erdélyben ünnepeltek, mivel Izabella erdélyi származású. A kislányát és Izabella kislányát is beszervezte az előkészületekbe, a kamaszok pedig örömmel segédkeztek.

A zenész bevallotta, a felesége halála után nem is gondolt arra, hogy valaha újra megadatik neki a boldogság. Arra a kérdésre, hogy mi a titkuk, mi miatt működik ilyen jól a kapcsolatuk, a következőket mondta: “Azt gondolom, hogy minden kapcsolatban főleg a kompromisszum a legfontosabb, és elfogadni a másikat gyakorlatilag olyannak, amilyen. Szerintem ez a legnehezebb, mert az idő múlásával változunk mindannyian. Ha el tudod fogadni a másikat a maga hibáival együtt, akkor szerintem tud működni a kapcsolat”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top