nlc.hu
Sztárok

Moldova György özvegyének egészségi állapota

„Megpróbálom túlélni itt a halált” – idősotthonba költözik Moldova György özvegye

Nagyon megromlott Palotás Katalin egészségi állapota.

Moldova György özvegye súlyos betegséggel küzd. Az egyik szemére megvakult, fogytán az ereje, és képtelen feldolgozni imádott férje másfél évvel ezelőtti elvesztését. Mivel az elmúlt években megrendült az egészségi állapota, ezért fontos döntést hozott Palotás Katalin. Mint a Blikk megtudta, idősotthonba költözik az özvegy.

Moldova György

Moldova György Kossuth-díjas, Karinthy-gyűrűs, Prima Primissima díjas és kétszeres József Attila-díjas író 2022 júniusában hunyt el 89 évesen – Fotó: Schumy Csaba/Solwee (Fotócentrál)

„Néhány nap múlva beköltözöm egy óbudai öregek otthonába. Félig megvakulva, betegeskedve, legyengülve megpróbálom túlélni itt a halált. Azt gondolom, ez lesz az utolsó helyszín életem regényében” – árulta el a bulvárlapnak.

Mint mondja, ezt a lehetőséget a régi jó barátjának, Iványi Gábornak köszönheti. „Nélküle esélyem se lett volna bejutni egy ilyen intézménybe” – jegyezte meg Palotás Katalin, akit amúgy nagyon felkavart, ami Novák Katalinnal történt, anyai ágon ugyanis rokonok. Bevallotta a Blikknek, hogy óriásit csalódott Novákban. „Hogyan volt képes kegyelmet adni egy ilyen ocsmány, gyomorforgató ügy jogosan elítélt szereplőjének? (…) A leváltása óta nem beszéltünk, de a családunkban is sokan fordultak el tőle” – mondta el az özvegy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top