nlc.hu
Sztárok

Két férfival cipeltette magát DJ Khaled, óvni akarta a cipőjét

Nem akarta, hogy bekoszolódjon a cipője, két férfival cipeltette magát DJ Khaled

Vannak, akik szerint ezzel igencsak túlzásba esett a híresség.

Vannak olyan edzőcipők, amelyek vagyonokat érnek, és tulajdonosaik ahelyett, hogy utcára mennének bennük, még a széltől is óvják azokat.

DJ Khaled egy köztes megoldást talált a problémára, két testőrrel cipeltette magát, nehogy bekoszolódjon az Air Jordanje. Erről a mutatványról egy videót is közzétett az Instagramján, ami követői között nem aratott osztatlan sikert.

 

„Nem akarom, hogy bekoszolódjon a Jordansom, kérhetek segítséget?” – mondta a producer. Akadt is két férfi a közelében, aki felkapta és átrakta a luxusautójából egy teherautó hátuljára, amely a tengerparton lévő színpadhoz vitte. 

És ezzel nem volt még vége a munkának, a backstage mellé érve ismét felkapták, és rátették a színpadra vezető lépcsőre. DJ Khaled nem volt hálátlan, illedelmesen megköszönte a segítséget.

Egyes források szerint a producer nem véletlenül kényeskedett, lehet, hogy ezzel a mutatvánnyal szeretne egy kis hírverést csinálni idén megjelenő új albumának.

Dj Khaled

Fotó: Dj Khaled/Instagram

(via Telex)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top