nlc.hu
Sztárok

Singh Viki fájdalmas vallomása a rossz kapcsolatairól

Singh Viki vallomása a múltjáról: „Volt, aki négy évig folyamatosan vert”

Az énekesnő őszintén beszélt a múltbéli traumáiról.

Singh Viki egy vele készült friss interjúban beszélt arról, hogy volt olyan, amikor évekig benne maradt egy mérgező kapcsolatban. A történetét korábbról kezdte: elmesélte a Hot! magazinnak, hogy nemcsak vidéken, de Budapesten is kirekesztettek az osztálytársai. Ezek a beszólások mély sebeket ejtettek a lelkén.

„Amikor Lelléről felkerültem Budapestre, az általános iskola negyedik osztályában kiválasztott a legnépszerűbb lány, maga mellé ültetett. Ó volt az, aki mindent megnyert: szavalóversenyt, énekversenyt. Amikor én lettem az első, másnaptól nem szólt hozzám. A többiek sem. Olyan fokon kirekesztettek, hogy iskolát kellett váltanom. Akkor azt tanultam, hogy a sikertől félni kell, mert büntetéssel jár, és hogy nem szabad szépnek lenni. Mindig olyan lányokkal barátkoztam, akik jobban néztek ki nálam” – nyilatkozta az énekesnő, majd hozzátette: felnőtt korára is megmaradt ez az önbizalomhiány.

„Mindig kishitű voltam magammal szemben: elég jó, elég szerethető, értékes vagyok-e a színpadon és a kinézetemben is? Olyan fokú volt ez az önbizalomhiány, hogy állandóan rosszul választottam párt. Volt, aki négy évig folyamatosan vert. Elhitette velem, hogy megérdemlem. Azt gondoltam, azért bánt, mert szeret. Halálosan szerelmes voltam belé, és könyörögtem, hogy ne hagyjon el. Semmibe vettem magam” – mondta a lapnak Viki. Később jött egy olyan szerelem az életébe, ami megmutatta, hogy lehet boldogan is élni egy társ mellett.

Singh Viki

Singh Viki (Fotó: Profimedia)

„Öt évig tartott az a kapcsolatom, amiben egy csupa szív emberre találtam. Ő is szereti az állatokat. De lassan átalakult minden: olyanok lettünk, mint a testvérek. Nagyon szeretjük egymást, mindig az életem része lesz, de már nem vagyunk szerelmespár. Ennek két éve, azóta sem találkoztam senkivel, aki hozzá hasonló… Nagyon magasra tettem a lécet. A toxikus embereket azonnal megérzem… és kerülöm. Nem akarok csak azért együtt lenni valakivel, hogy legyen. Eljutottam oda, hogy én vagyok a legjobb társaság magamnak. Csak az jöhetne, aki ehhez hozzáad, akivel jobb együtt, mint egymás nélkül” – mesélte a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top