nlc.hu
Sztárok

Köböl Anita A nő háromszor című műsorról

Köböl Anita hatalmas kihívásra készül

A Nő háromszor minden péntek este 20.45-től lesz látahó az ATV-n.

Péntek este visszatér a képernyőre az ATV kultikus női talk-showja, A Nő háromszor. A megújult műsor háziasszonya, a csatorna népszerű arca, Köböl Anita. Csatlakozik mellé minden adásban két hölgy kérdezőtárs, akik az adott témához passzoló vendéggel beszélgetnek majd.

Köböl Anita

Köböl Anita
(Fotó: A nő háromszor c. műsor)

Bevallom izgulok, mert ez egy régi, sikeres műsor a csatornán, amit szeretnék tovább vinni és emelni a nimbuszát. Olyan témák lesznek, amik mindenkit érintenek. Szó lesz családról, karrierről, sikerekről és kudarcokról is. Nem idegen tőlem ez a műfaj, mert a Spirit FM-es műsorom is ilyen tematikájú volt, de most a televízióban egy nagyszabású díszletben, több vendéggel fogunk beszélgetni. Lesznek drámai és szórakoztató pillanatok egyaránt, és olyan titkokba is beavatnak majd minket a sztárvendégeink, amiket eddig még sehol sem meséltek el. Izgalmas kihívás, hogy minden adásban lesz mellettem két műsorvezetőtárs, akikkel együtt kérdezzük majd a vendégeket

 – mondta Anita.

A nő háromszor egy igényes bulvár talk-show, amelyben fontos témákat dolgoznak fel. Péntek este a nézőink is igényelnek egy politikamentes, de az ATV-től megszokott magas minőséget hozó műsort” – mondta korábban Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top