nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese nem meg több teaszeánszra

Sáfrány Emese a teaszeánszról: „Soha többé nem megyünk hasonló szeánszra”

Szerencsére, a barátságukra nem volt kihatással a szörnyű eset.

Másfél éve már, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese részt vettek a tragikusan végződő Ayahuasca-szeánszon. A két híresség annak reményében ment el a siklósi erdőbe, hogy lelki problémáikat leküzdjék. Azonban a tea negatív hatásokat váltott ki Anettnál, melynek következtében látomásai elől menekülve csigolyatörést szenvedett, továbbá 5 bordája és a sarokcsontja is eltört.

Sáfrány Emese

Fotó: Trenka Attila

A minap kiderült, kábítószer-birtoklás, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés, valamint kuruzslás miatt emelt vádat a Siklósi Járási Ügyészség egy baranyai nő ellen, aki 2022-ben több olyan szertartást is szervezett, amiken tudatmódosító szereket alkalmaztak. Ugyanez a nő szervezte azt a szeánszot is, amin Emese és Anett ott voltak. Az influenszer elárulta, tőle azóta sem kért bocsánatot a nő, pedig előtte megígérte, semmi bántódása nem eshet. A légtornász a Ripostnak mondta el a véleményét a vádemelésről. 

Jogosnak tartom, hogy valakit felelősségre vonjanak kuruzslásért. Nyilván nem kívánok senkinek rosszat, de a felelősségre vonást és igazságszolgáltatást helyénvalónak tartom – jelentette ki Emese, majd hozzátette, Anetthez hasonlóan ő sem találkozott a történtek óta a nővel. – Soha többé nem megyünk hasonló szeánszra. Akkor egy nehéz életszakaszt éltünk, de most szerencsére mindkettőnknek rendben van az élete. Más közös programokat viszont csinálunk: moziba megyünk, csajos esteket tartunk. Közénk nem vert éket az eset.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top