nlc.hu
Sztárok

Nemazalány újra szerelmes?

Úgy tűnik, összejött Nemazalány és VV Barna

Úgy tűnik, az énekesnőnek bejönnek az egykori ValóVilág-játékosok.

Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány 2022-ben még VV Moh, azaz Szlépka Armand oldalán nyerte meg az Ázsia Expressz 3. évadát. Tavaly áprilisban azonban felröppentek a pletykák, miszerint válságba került a kapcsolatuk. Akkor Nemazalány cáfolta a híreket és azzal magyarázta az eltűnt közös fotókat Instagram-oldaláról, hogy nem szeretnének betekintést engedi a magánéletükbe. 

Nemazalány

Fotó: Instagram

Később még egy pártként érkeztek a Párharcba, ahonnan már külön utakon folytatva estek ki. „Nekünk voltak nehézségek a játék során, hiszen mi itt a játék végén szakítottunk. Eljött a játék vége, szakítottunk, megpróbáltuk még egyszer, és a szakításunk az most úgy csúcsosodott ki, hogy újra megvolt a nagy szakítás, ez a végleges… Ez egy végső próbatétel volt, reméltük, hogy jól fog elsülni. Próbálkoztunk, de sajnos így sikerült. Volt egy kérdés, amit nem vágtak be az adásba, amikor megkérdezték, hogy egy 10-es skálán mennyire szeretem Fannit, de arra már nem akartam válaszolni. Elég nagy mélypontokat éltünk meg” – nyilatkozta a műsor után Armand. 

Nemazalány úgy tűnik eddig siratta korábbi szerelmét és ismét egy ValóVilág szereplő oldalán találta meg a boldogságot. 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy fotót, melyen a VV Barnával ölelik egymást. Barnát a ValóVilág 11. szériájának szívtiprójaként ismerte meg az ország, ugyanis szinte az összes villalakó lánnyal kavart a műsor során.

Nemazalány Instagram-története

Nemazalány Instagram-története

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top