nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt a Mónika show-s szerepléséről

Osváth Zsolt elismerte, nem volt kamu, amikor 14 évesen szerepelt a Mónika show-ban

A videó futótűzként terjedt az interneten.

Múlt héten került elő egy igencsak régi videó az akkoriban méltán híres Mónika show-ból, melyben a ma már Youtuberként, influenszerként és vendéglátóhely tulajdonosként ismert Osváth Zsolt szerepelt. A Youtuber ekkor 14 éves volt, és ahogyan a kamerák előtt is elmondta, azért kért Mónikától segítséget, hogy összehozza az édesapjával, aki kivehetné az intézetből

Osváth Zsolt

Fotó: Instagram

Legújabb videójában Zsolti reagált arra az adásrészletre, ami futótűzként kezdett terjedni az interneten. Mint mondja, semmi sem kamu a történetből. Úgy érezte, ha ország-világ előtt kéri meg édesapját – aki nem tudta, hogy vele fog találkozni -, hogy vegye ki az intézetből, talán a férfi ki is veszi. Most elárulta, bár apja elgondolkodott ezen, végül nem vette ki és egészen 18 éves koráig intézetben élt. 

Viszonylag rossz gyerekkor után egy viszonylag közepesen rossz tinikor, aztán egy nehéz, de boldog felnőttkor – így jellemezném az életemet. Anyukám depressziós volt, gyógyszert szedett és ivott, apukám börtönben volt, engem pedig elvittek az intézetbe. Ott megneszelték, hogy meleg vagyok, ezért sokat bántottak. 18 éves koromban, amikor felvállaltam a szexuális irányultságomat, az igazgató azt mondta, hogy ez egy keresztény intézet, és ő ilyen förtelmet ide nem hozhat be. Ezért – kicsit sem – közös megegyezéssel eljöttem az intézetből. Voltam vendéglátós és transzvesztita, az volt a lényeg, hogy meg tudjak élni valamiből” – mesélte azokról az időkről korábban az nlc-nek Osváth. 

Természetesen mára egyenesbe jött az élete: boldog házasságban él, sikeres az online és az offline karriere is. Osváth egyébként a Mónika show-ról még azt is elárulta, ott szeretett bele igazán a tévézésbe, amikor a műsor előtt körbe vezették a stúdióban. Habár kacskaringós úton jutott el ide, de ma azt csinálhatja, amire 14 éves kora óta vágyott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top