nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt magánélete

Osváth Zsolt és párja egybekeltek – Így vonultak az oltár elé

A ValóVilág egykori szereplője több fotót is megosztott a nagy napról.

A youtuber, műsorvezető, Osváth Zsolt és párja, Zsenyei Patrik örök hűséget fogadtak egymásnak egy pazar lakodalom keretein belül. A szerelmesek a házassággal azonos jogokkal rendelkező, bejegyzett élettársak lettek. Több mint nyolc év után döntöttek az egybekelés mellett, melyről Zsolt egy érzelmes posztban számolt be a követőinek.

„Írhatnám, hogy igazak a pletykák, a hírek. De nincsenek ilyen hírek, vagy pletykák, hiszen közel száz ember hetek óta őrzi a titkunkat. De ennek vége: EGYBEKELTÜNK! Több mint nyolc év után hivatalosan is egy pár vagyunk, a Magyar Állam által elismerve, a házassággal azonos jogokkal rendelkező, bejegyzett élettársak lettünk. Természetesen azt az egyetlen megugorhatatlan kivételt, hogy gyermeket fogadhassunk örökbe. De senki ne aggódjon, arra az útra is rálépünk hamarosan. Meglehet, sokan gondolják, a papír nem számít. Valóban nem. De a szeretteid körében, a szerelmünket ünnepelve esküt tenni, életünk eddigi legcsodálatosabb napja volt. És ez számít. Patrik a férjem és én az övé. Nincs feleség, nincs menyasszony. Férfiak vagyunk, továbbra is. Nem szeretnék hosszasan írni, hiszen lesz videó, werk, de annyit mindenképp, hogy mindenkit bátorítunk erre a lépésre, ameddig lehet” – írta az Instagram-posztban a híresség.

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt, aki az édesanyja születésnapján mondta ki az igent (Fotó: Trenka Attila)

A pár ruháját Kiss Márk divattervező készítette, Vásáry André énekelt a násznépnek, a jó hangulatról pedig a Margaret Island zenekar gondoskodott. A műsorvezető a Blikknek beszélt a nászútjukról. 

„Nem spóroltunk az esküvőn, de nem szerettünk volna pénzbedobós menyasszonytáncot sem, ugyanakkor fontos volt, hogy megvendégeljük a barátainkat, illetve, hogy mindenki jól érezze magát. Így hamarosan csak egy előzetes nászútra utazunk egy hétre Londonba, aztán meglátjuk, mikor tudunk felkerekedni egy igazi nászútra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top