nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina smink nélkül

Tomán Szabina bevállalta: erős smink nélkül pózolt

A természetes szépségben hisz.

Tomán Szabinával kapcsolatban megszokhattuk, hogy mindig gyönyörű: tökéletes sminkkel és hajjal áll a fényképezőgépek és a kamerák elé. Éppen ezért volt meglepetés a most megjelent Remind bookazine címlapja, amelyen minden sallang nélkül láthatjuk az üzletasszonyt. Szabina elmondta, régóta csodálja azokat a külföldi hírességeket, akik akár egy vörös szőnyeges eseményen is smink nélkül jelennek meg, felvállalva természetes szépségüket.

 „Már egy ideje szerettem volna megmutatni, hogy mennyire jó ledobni magunkról a megfelelési kényszer súlyát, s nem mindig azt éreztetni a külvilággal, hogy tökéletes vagy” – mondta a korábbi modell. Miközben Lábady István kamerája előtt pózolt, Szabina mesélt arról is, hogy mi vezetett eddig a különleges címlapig és hogyan reagált a családja, amikor megmutatta a képeket. „A mai világban szeretjük azt hinni, hogy mindenki tökéletes és már reggel így ébred: teljes sminkben, gyönyörű hajjal.

Felelősségem van azzal kapcsolatban, hogy engem mindig ilyennek látnak és le akarom bontani ezeket a falakat: mert mögé kell látni, a siker, a szépség és a csillogás mögé.

Ezzel a címlappal talán elkezdtem megrepeszteni ezt a kis üvegplafont és remélem, sokan csatlakoznak majd. Számomra az a legfontosabb, hogy a két kislányom önmagával elfogadó legyen, és önbizalommal teli, egészséges boldog életet tudjon élni. Az első olyan dolog, amivel támogatni tudom őket, az elfogadás: az, hogy elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok.”

Tomán Szabina

Tomán Szabina (Fotó: TV2)

Hozzátette, hogy mindenki támogatta ebben a projektben. 

„Amikor a családomnak megmutattam a címlapot, akkor azt mondták, hogy de mama, hát amikor felébredsz, akkor is szebb vagy, mint most ezen a fotón. De én ezzel irányt szeretnék mutatni nekik is: 45 éves vagyok és teljesen jól vagyok a korommal és a kinézetemmel. Nem tudom, hogy meddig lesz ez így, de a természetes utat szeretném választani. Nekem tetszenek a ráncaim.”

Ez is érdekelhet Tomán Szabina Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top