nlc.hu
Sztárok

Eljegyzési gyűrű nélkül láthattuk Katalint

Íme az okok, amik miatt eljegyzési gyűrű nélkül láthattuk Katalin hercegnét

A rengeteg manipuláció mellett az is aggodalomra adhat okot a walesi hercegé anyák napi fotóján, hogy a brit trónörökös felesége nem viseli az ujján az eljegyzési gyűrűjét. Most utánajártunk, hogy vajon mi lehet ennek az oka!

Mint ahogyan már korábban írtunk róla, január közepén bombaként robbant a hír, miszerint Katalin hercegné pár nappal a 42. születésnapja után egy előre eltervezett hasi műtéten esett át. Az, hogy pontosan milyen beavatkozást is hajtottak végre a hercegnén, az egyelőre még rejtély, az azonban biztos, hogy a műtét a palota közleménye szerint sikeres volt.

Az azonban aggodalomra adhat okot, hogy a hercegnét a műtéte óta nem látták, így mindenféle konteó kezdett terjedni arról, hogy vajon mi is történhetett a hercegnével. Voltak, akik szerint a hercegné meghalt, csak tagadja a palota, míg mások szerint kómába esett, ezért nem látni. Szintén mások viszont azt gondolták, hogy Katalin celebkedésbe kezdett és a Big Brother következő évadának vagy az Álarcos énekesnek az egyik sztárja lesz. Érdekes lehet az a spekuláció is, miszerint Katalin hercegné szakított férjével, Vilmos herceggel, ezért nem jelenik meg a hivatalos eseményeken. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images

Pár nappal ezelőtt azonban már éppen fellélegezhettünk volna, hogy minden rendben van, ugyanis Katalin hercegnéről anyák napja alkalmából egy friss fotó látott napvilágot, azonban az internetezők és  szakértők is hamar észrevették, hogy valami nem stimmel a képpel. Az ugyanis erősen manipulált, több helyen is szerkesztési bakikat találhatunk rajta. Katalin hercegné bár beismerte, hogy ő maga szerkesztette meg a képet, az még mindig aggodalomra adhat okot, hogy nem látjuk a kezén az eljegyzési gyűrűjét.

Mi lehet a gyűrű levétel oka?

Bár benne lehet a pakliban, hogy Vilmos herceg tényleg szeretőt tart – ahogy néhány rosszindulatú pletyka már korábban elterjedt erről -, és Katalin ezt megelégelte és elhagyta őt, a Daily Mail értekezése egy fokkal relevánsabbnak tűnik, mint ez a spekuláció. 

Az inkább valószínűbb lehet, hogy Katalin azért nem viselte magán a Diana hercegnétől örökölt darabot, mert a műtétek következtében olyannyira lefogyott, hogy lötyög a kezén a gyűrű. Ha nem ez az oka, akkor még mindig fennállhat az az eshetőség is, hogy Katalin kezei a beavatkozás következtében beszedett gyógyszerek miatt nem, hogy lefogytak, hanem inkább megduzzadtak, ezért nem jön rá a gyűrű. A probléma csak annyi, hogyha az utóbbi eset állna fenn, akkor nem csak a walesi hercegné kezei, hanem az arca is meg lenne duzzadva, ami azonban a kiposztolt fotó alapján úgy tűnik, nem történt meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top