nlc.hu
Sztárok

Novodomszky Éva véleménye az öregedésről

Novodomszky Éva így élte meg, hogy 50 éves lett

Jobban odafigyel az egészségére.

Novodomszky Éva január 19-én töltötte be az 50. életévét. Az MTVA műsorvezetője nem esett pánikba a kerek évszámtól, bár volt idő, amikor nem így állt a korához. „A negyvenedik előtt vártam, hogy mi fog történni. Pánikba esek, jön-e valamiféle szorongás. Két héttel a szülinapom előtt jött egy ilyen rohamom, hogy mégsem akarok nagy bulit, hanem csak egy kicsit. Ezt a környezetem jól fogadta, bár a családom és a barátaim nem hagyták, hogy nagyon csendesen ünnepeljek, de tiszteletben tartották azt, hogy nem akarok egy őrületesen nagy januári majálist” – mesélte Éva a Szentendre TV-nek, amit a story.hu szemlézett

A mostani születésnap viszont teljesen más volt: az édesanya nem élte meg nehezen a dolgot, és inkább a jövőbe tekint. Mint mondja, még hosszú ideig szeretne a gyerekei életének a részese lenni, amiért tenni fog. 

Novodomszky Éva

Novodomszky Éva (Fotó: Olajos Piroska)

„Az ötventől egyáltalán nem ijedtem meg. Nyilván látom én is a testem változásait. Próbálok tenni az egészségemért és a külsőmért is. Anyaként ez akkor vált igazán intenzívvé, amikor a gyerekeim egészségére figyelve elkezdtem jobban odafigyelni magamra is. De hát ötvenévesen azért az ember már érzi, hogy időnként itt-ott kopik. Ezekre mind oda kell figyelni, hogy a nyolcvan is úgy teljen, hogy tudok a dédunokáimmal szaladgálni” – mondta Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top