nlc.hu
Sztárok

Ilyen anyának tartja magát Lilu

Lilu: „Fiús anyának lenni kemény ügy”

A sztár szerint semmi sem ér véget negyven felett.

Lilu negyven felett érzi magát a legjobban a bőrében. Büszke rá, hogy vállalkozásával egy olyan közösséget építettek fel, amiről álmodni sem mert volna korábban. „Jó példa arra, hogy egy álmot igenis, akár negyvenesként is meg lehet valósítani. Teljesen más töltést ad az, hogy viszonylag későn, negyvenhárom évesen lettem másodjára anya, és Félix a legjobb dolog, ami történhetett velünk. Most, negyven felett van egy óvodás- és egy tinédzserkorú fiam, ami csodálatos” – mondta el a JOY magazinnak adott interjújában a híresség. Ma már nem gondolja úgy, hogy a boldogságnak gigantikus, elsöprő őrületnek kell lennie, helyette mélyen megéli a mindennapok szépségeit. 

A műsorvezető őszintén beszélt arról is, hogy fél-e az idő múlásától. „Semmi sem ér véget negyven felett, sőt, én éppen azon izgulok, hogy legyen elég időm mindenre, amit meg akarok csinálni. Azt várom, hogy láthassam, amint Dávid kamaszodik és kis felnőtt kezd lenni, és azt, hogy milyen ember válik belőle. Tudom, hogy annyi történet, sírás és nevetés vár még rám azzal, hogy a fiaim életét nézem. Fiús anyának lenni azért kemény ügy! Ráadásul nem egyszerű feladat egyedüli nőnek lenni sem a családunkban, főleg, hogy a férjem és a fiaim mindhárman erős akaratúak. De közben nyilván mindegyikük rajong értem, az meg azért nem rossz” – tette hozzá az üzletasszony, aki úgy érzi, élete legizgalmasabb időszakát éli. A műsorvezető 25 éve van képernyőn, és azóta sokat változott. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan nézett ki évekkel ezelőtt Lilu, akkor kattints ide érte!

Kovalcsik Ildikó (Lilu)

Kovalcsik Ildikó (Lilu) (Fotó: Korponai Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top