nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina nem szórja feleslegesen a pénzt

Tomán Szabina nem szórja feleslegesen a pénzt: „Olyan soha nem fordul elő, hogy ne nézném meg az árát valaminek”

Az üzletasszony bár nagyban költekezhetne is, mégis két lábbal áll a földön, ennek pedig komoly oka van.

Rendkívül sikeres üzletasszonyként bár sok mindent megengedhetne magának Tomán Szabina, mégis a mai napig megfontolja azt, hogy mire költi el a pénzét. Az üzletasszonynak tehát nem csak az öregedésről, de a pénzköltésről is határozott véleménye van.

Tomán Szabina

Tomán Szabina (Fotó: TV2)

Tomán Szabinát és két testvérét ugyanis édesanyjuk nevelte fel, amely élethelyzet miatt az üzletasszony nagyon korán megtanulta a pénz értékét és a kemény munka fontosságát. Szabina ugyanis ha vágyott valamire, azért meg kellett dolgoznia, így nem is csoda, hogy 16 évesen már modellként is elkezdett dolgozni, azonban már előtte is volt munkatapasztalata. 

Munkával telt a tinédzserkorom, nagyon sokat dolgoztam. Voltam boltban eladó, dolgoztam benzinkúton, étteremben. Az édesanyám mindig egy csodálatos példakép volt előttem, és belőle ma is sok erőt merítek, pedig már sajnos nincs velem. De a teherbírást és a kitartást tőle tanultam.

 

idézi az üzletasszony szavait a Bors.

Vannak kivételek

A hamarosan a TV2 csatornáján feltűnő Szabina bár ma már megtehetné, hogy úgy költekezzen, hogy közben ne kelljen aggódnia az árak miatt, ennek ellenére a mai napig nagyon tudatos maradt a vásárlások terén. Természetesen van az úgy, hogy néha mégis is elcsábul egy-két dologra, előtte azonban mindig mérlegel, hogy tényleg indokolt-e a megvásárlásuk. 

 „Elismerem, van olyan helyzet, amikor nem bírok ellenállni. Szeretem a szépet, és imádok utazni. De olyan soha nem fordul elő, hogy ne nézném meg az árát valaminek vagy ne gondolkodnék el rajta, mielőtt megveszem, hogy megéri-e. Ha költök valamire, az nyújtson számomra jó élményt, ha pedig üzletről van szó, akkor legyen jó befektetés.” – árulta el.

Az üzletasszony azt is elárulta, hogy bár keményen megdolgozik a gyermekei és családja boldogságáért, az ő esetükben is figyel a határok betartására. Amikor lányairól, a 17 éves Amiráról és a hétéves Szofiról van szó bár minden vágyukat meghallgatja és szeretne minél többet megadni nekik, megpróbálja nem elkényeztetni őket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top