nlc.hu
Sztárok

A ValMar luxusutazása Balira

Luxuskörülmények között nyaral Balin a ValMar duója, 10 millióba is fájhat az álomutazásuk

Marics Peti és Valkusz Milán megadja a módját a lazulásnak.

Balin pihen a ValMar duója, még pedig luxuskörülmények között. Marics Peti és Valkusz Milán lassan két hete élvezi a nyaralást, aminek viszont megadják a módját: a Bors számításai szerint körülbelül már 10 millió forintnál járnak az énekesek kiadásai. 

ValMar

Marics Péter (b) és Valkusz Milán (j) a ValMar együttes koncertjén a debreceni Campus Fesztivál nyitónapján, 2023. július 19-én – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Maricsék odafelé business classon utaztak, így a repülőjegyre körülbelül egymillió forintot fizettek ki. Az első szállásuk egy ötcsillagos reszortban bérelt villa volt, melynek az ára körülbelül 4 millió forintra rúghatott. A minap azonban átköltöztek onnan egy még lenyűgözőbb, kétszintes luxusvillába, amelyhez saját medence és egy óriási kert is tartozik.

A két szállás és a repülőjegyek összköltségére 9 milliót lehet elkönyvelni. Ha pedig még a napi “költőpénzt” is hozzászámoljuk – jegyzi meg a bulvárlap -, Maricsék ugyanis mindennap máshol buliznak, akkor már körülbelül 10 millióra rúghat a kiruccanásuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top