nlc.hu
Sztárok

Molnár Piroska leáll a filmforgatással

Molnár Piroska nem forgat több filmet

Komoly döntést hozott a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő.

Molnár Piroska arra az elhatározásra jutott, hogy nem forgat több filmet. “Nyolc darabban játszom, de nem lesz több, már nem lesz új premierem. (…) Abban is biztos vagyok, hogy több filmet sem forgatok”jelentette ki a Blikknek.

Molnár Piroska

Molnár Piroska A Keresztanyu című sorozatban – Fotó: Sajtóklub

Arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy a színházaknak, a rendezőnek, a kollégáknak és a közönségnek “egyszerűen nem mondhatja azt, hogy köszöni, elég volt, elfáradt és már nem bírja”. “Pedig ez az igazság. Túl vagyok egy térd- és egy szívműtéten, beépített pace­maker segíti az életemet”  – vallotta be a 78 éves színésznő, hozzátéve: “Bármennyire nehéz már színésznek lennem, miattam darab soha nem maradt és nem is marad el. Hacsak nem haldoklom”.

Molnár Piroska szeretne még minél több élményt begyűjteni: fogadott unokájával – aki egyben a sofőrje is – legközelebb Horvátországba készül. “Ha minden jól alakul, nyáron elmegyünk Gergővel abba a horvátországi aprócska üdülőfaluba, ahol annak idején megszámlálhatatlan alkalommal nyaraltam már” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top