nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek zakókiadásai

Egy ház árát eltapsolta már a fellépőruháira Peter Srámek

Megszállottja a feltűnő zakóknak.

Peter Srámek egy vagyont költött már el a fellépőruháira. “Az egész házam majdnem a zakókból áll, mert 123 zakóm van otthon. Vagy külföldről szoktam hozni, vagy varratom magamnak. Van egy nagyon jó szabóm, divattervező barátom, mindig szép zakókat csinál nekem” – mesélte a Tények Pluszban. Bevallotta, azoknak az árából már vehetett volna még egy házat telekkel.

Peter Sramek

Peter Sramek zakókra “szórja el a pénzét” – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A 30 éves énekes úgy érzi, nemcsak a tökéletes hanggal, hanem a tökéletes külsővel is tartozik a közönségének. “Vannak olyan rajongóim, akik minden héten jönnek a buliba azért, hogy lássanak és csináljanak velem képet olyan zakóban, amiben még nincs” – indokolta, miért van szüksége ilyen komoly kollekcióra.

Arra is a rajongói figyelmeztették, hogy pár kiló felszaladt rá, ez pedig az öltözködését is befolyásolta. “Az utolsó egy-két évben észrevettem azt, hogy már vannak olyan zakók, amiket már nem vehetek fel, mivel nem tudom begombolni, mert híztam és nem állt rajtam olyan jól” – mondta el Peter, aki az elmúlt időben több mint 10 kilót dobott le. Ezzel pedig nem csak a versenysúlyát, de az önbizalmát és az energiáját is visszanyerte.

Mint ismert, Peter Srámek 2014-ben tűnt fel a TV2 tehetségkutatójában, a Rising Starban, ahol a harmadik helyig menetelt. Ezt követően a Zámbó család felkarolta a fiatal énekest és támogatták a karrierjét, mert az énekhangja nagyon hasonlít Jimmy-ére. Olyannyira, hogy A Király című sorozatban is az ő hangját hallhattuk, amikor éneklésre került sor. Azonban a széria után több kritikát kapott amiatt, hogy Jimmy helyébe akar lépni. Azóta állandó a harc Srámek és a Zámbó család között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top