nlc.hu
Sztárok

Sokat fogyott Peter Srámek

10 kilót fogyott Peter Srámek: „Elengedtem magam, a rajongók szóvá tették”

Most, hogy lefogyott, sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Peter Srámek mindig is vékony alkatú volt, éppen ezért lepte meg a rajongókat, amikor egy klipjében látták, hogy bizony felszaladt rá pár plusz kiló. Az énekes nem tagadta, az életmódja miatt meghízott, de rosszul érezte magát a bőrében, ezért diétába kezdett, ami eredményesnek bizonyult. 

„Tudom, hogy egy szépen felöltöztetett srác önmagában kevés lenne a színpadon, a hang az első, de be kell valljam, nekem is jobban kell figyelnem, mint azt az elmúlt egy-két évben tettem. Elkényelmesedtem. Szép, vékony gyerek voltam mindig, aztán elengedtem magam. Ezt a rajongók szóvá is tették. Muszáj volt valami megoldás után néznem” – kezdte Srámek.

Peter Srámek

Peter Srámek (Fotó: Olajos Piroska)

„Mióta 10 kilóval könnyebb vagyok, újra könnyebben tudok mozogni a színpadon, sokkal magabiztosabb vagyok. Ez kívülről is abszolút látszik, vallotta be az énekes, aki ugyan most szingli, de sok pikáns ajánlatot kap – és nem csak fiatalabb hölgyektől” – árulta el az énekes.

Halmozza a fellépőruhákat

 „Az egész házam majdnem a zakókból áll, mert 123 zakóm van otthon. Vagy külföldről szoktam hozni, vagy varratom magamnak. Van egy nagyon jó szabóm, divattervező barátom, mindig szép zakókat csinál nekem” – mesélte korábban a Tények Pluszban.

Elárulta, miért halmozza a fellépőruhákat. „Vannak olyan rajongóim, akik minden héten jönnek a buliba azért, hogy lássanak és csináljanak velem képet olyan zakóban, amiben még nincs.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top