nlc.hu
Sztárok

Bezárják balatonfüredi kisboltjukat Ördög Nóráék

Ördög Nóráék idén már nem nyitják ki a balatonfüredi kisboltjukat, elárulták az okokat

Nehéz szívvel hozták meg a döntést.

Idén már nem nyitja ki a Balatonfüreden üzemeltetett kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál, sőt a jövőben sem szeretnék üzemeltetni – értesült a Blikk. A házaspár két év után belátta, nem tudnak elég időt és energiát fordítani a két balatonakarattyai üzletük és egyéb feladataik mellett a füredire is, amely amúgy tavaly október óta már zárva tart.

Nánásiék

A Nánási házaspár a (háttérben lévő) füredi boltjuk nyitása előtt 2022-ben – Forrás: Nánásiék – KISBOLT A NAGYVÁROSBAN – Kisbolt születik – S03/E02 / YouTube (2022.07.14.-i videó)

Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni” – magyarázta a bulvárlapnak a műsorvezető, hozzátéve: nagyon megterhelő volt számukra a Balatonakarattyáról való folyamatos ide-oda utazgatás.

Bevallotta, kevesebbet tudtak foglalkozni a füredi boltjukkal, mint a helyben lévő másik kettővel, a jövőben pedig inkább ezekre szeretnének koncentrálni. “Folyamatos vergődés, küzdelem volt ezt a döntést meghozni. Nehezen engedtük el Füredet, de jobb lesz így” – tette hozzá Nánási Pál.

Ördög Nóra nem lát arra esélyt, hogy valaha újranyitnák, ám a férje még reménykedik benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top