nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda sminkmentes fotót posztolt

Zimány Linda sminkmentes fotóján ámulunk-bámulunk

Megmutatta természetes arcát a modell.

Zimány Lindát modellként ismertük meg, éppen ezért általában sminkben, szuper ruhákban látjuk, ráadásul a közösségi médiában is így posztol a legtöbbször. Mostanában egyre nagyobb divattá vált megmutatni a sztárok körében, hogy smink nélkül jelennek meg: legutóbb a Stranger Things sztárja, Milly Bobby Brown teljesen természetes arccal ment Drew Barrymore beszélgetős műsorába.

Zimány Linda az Instagram-oldalán posztolt egy képet, amelyen smink nélkül látható, a rajongói pedig szétdicsérték. A fotót ITT nézheted meg. „Nyárra várva” – írta a képhez a modell, a követői pedig egyetértenek abban, hogy sokkal jobban áll neki a természetesség, mint a „rakás vakolat”.

Még mindig szingli

Linda nemrég arról beszélt, hogy már nagyon vágyik egy kapcsolatra, családra, de egyelőre nem lépett be az életébe a Nagy Ő. „Én régen azt mondtam, hogy majd 40 éves korom környékén (akar gyereket vállalni – a szerk.), ez a mai világban már eléggé kitolódott… én most érzem így agyilag, hogy rendben van a saját életem, abszolút mernék gyermeket vállalni. Azt is el tudom képzelni, hogy külföldön legyen családom.”

Zimány Linda

Zimány Linda (Fotó: Schumy Csaba)

„Miért ne lehetne magánéletem nekem is? Élő, érző lény vagyok, ember vagyok, aki ugyanúgy éli a hétköznapjait és egy társra vágyik az életében. Nem kéne ezzel foglalkozni, de kialakult bennem egy blokk a múltban lévő dolgok miatt. Rendesen kialakult bennem egy stressz, hogy ha majd összejövök valakivel, akkor meg merem-e fogni a kezét az utcán. Lett bennem egy automatikus reakció, hogy majd szétszedik a magánéletem, és ez nagyon rossz” – magyarázta korábban a Fókuszban Zimány Linda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top