nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla bevállalós fotója

Megyeri Csilla testrészeit pusztán egy takaró fedte el

Megyeri Csilla olykor melegítőben, néha pedig extravagáns szettekben pózol Instagram-oldalán, azonban ezúttal egy elég bevállalós fotóval lepte meg követőit.

Legyen szó elegáns megjelenésről, vagy egy laza otthoni viseletről kétségtelen, hogy Megyeri Csilla mindig igyekszik a legjobb formáját nyújtani. Csilla ezúttal viszont elrugaszkodott a vagány szettektől és egy igen bevállalós fotót tett közzé Instagram-oldalán. 

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Trenka Attila)

Csilla nemrég a Mátrában töltött néhány napot, hogy elbújjon a világ zaja elől, így az elmúlt pár napról néhány képet is megosztott követőivel, legutolsó fotójával, azonban igencsak felborzolta a kedélyeket. A közzétett képen Csilla testrészeit ugyanis mindössze csak egy takaró fedi el. 

Mi tagadás, csodásan néz ki és láthatóan remek formában még annak ellenére is, hogy hamarosan szembe kell néznie azzal a férfival, aki bántalmazta. Megyeri Csilla a tavalyi évben ugyanis egy brutális támadás áldozata lett az egyik fesztiválon. Megyeri Csilla a támadás után azonnal bement a kórházba, ahol közel három órán keresztül bent volt. 

Az ügy kapcsán rendőrségi nyomozás is indult. A nyomozás befejeztével a bíró előtt kell majd a szereplőknek beszámolnia arról, hogy pontosan mi is történt azon a bizonyos nyári éjszakán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top