nlc.hu
Sztárok

Ő Tápai Andi vőlegények

Tápai Szabina húga és vőlegénye az esküvőig nem bújik ágyba: „Teljesen más úgy ismerkedni, hogy nem visz el minket a vágy és a testiség”

A szerelmesek nem engednek a test csábításának.

Hamarosan férjhez megy Tápai Szabina testvére. Tápai Andit a korábban a Fuss, család, fuss! című műsorban szereplő tréner, Bodó Imre személyi edző jegyezte el a napokban, a szerelmesek január óta alkotnak egy párt. Egy keresztény közösségben találtak egymásra. Vasárnapi istentiszteletekre, közös imaórára, bibliaiskolába járnak, ezért – betartva a Biblia tanításait – az idénre tervezett esküvőjükig nem bújnak majd ágyba.

Tápai Andi

Tápai Andi az Ütős Ötösben – Forrás: TV2 / Ütős Ötös – videó (2023.04.17.-i adás)

“Követjük a Biblia tanításait, így a házasság előtt nem költözünk össze és nem élünk nemi életet. Amikor én tavaly, Imre pedig három évvel ezelőtt bemerítkezett, eldöntöttük, hogy ha már szövetségre lépünk az Úrral, szeretnénk a házastársunkig tiszták maradni. (…) Teljesen más úgy ismerkedni, hogy nem visz el minket a vágy és a testiség, igazi lelki kötődés alakul ki” magyarázta a Blikknek Andi.

Tápai Andit tavaly ismerhette meg az ország, amikor a Szingli vagy svindli című műsorban kereste az igazit. Bár a műsor nem hozta meg számára a hosszú távú szerelmet, Dejannal – akit a reality-ben párjául választott – azóta is jó barátok, sőt a férfi révén jutott el Andi abba a keresztény közösségbe, ahol lelki békére talált. “Nem járok szórakozni, helyette sokat olvasom a Bibliát és más keresztény könyveket. (…) Miután rátaláltam Istenre, kitisztult a szívem és az életem is”  – vallotta be a megtéréséről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top