nlc.hu
Sztárok

Távozik az Operettből Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt is otthagyja az Operettszínházat, 23 év után döntött így

Közösségi oldalán búcsúzott.

Otthagyja az Operettszínházat 23 év után Mészáros Árpád Zsolt. A közösségi oldalán jelentette be a döntését a színész, énekes, ráadásul éppen az 50. születésnapján.

Mészáros Árpád Zsolt Lőrinc barát szerepében a Rómeó és Júlia című musical előadásán a Papp László Budapest Sportarénában 2022. április 14-én - Fotó: MTI/Mohai Balázs

Mészáros Árpád Zsolt Lőrinc barát szerepében a Rómeó és Júlia című musical előadásán a Papp László Budapest Sportarénában 2022. április 14-én – Fotó: MTI/Mohai Balázs

23 év után 23-án az 50. szülinapomon a Színházak éjszakáján el kell válnom az Operettszínháztól. (…) Nagy szerelmeimtől kell megválnom: Rifftől a West Side Storyból, Mozarttól, a Rómeó és Júlia Benvoliojától, A menyasszonytánc Andrásától, Rudolftól, Lefoutól a Szépség és a szörnyetegből, az Abigél Kuncz Ferijétól, elválok az Oltári srácoktól, hello Hello! Igen?!, Ibusár, Csárdáskirálynő, La mancha lovagja, Sybill ..stb – Isten veletek. Megannyi gyönyörű élmény ér véget a velem beharangozott Jekyll és Hyde-dal – aminek csak a promóciójára használtak” – írja posztjában, melyben az okokat sem rejti véka alá.

“A jelek – értsd: a jelenlegi vezetőség magabiztos, teljes érdektelensége – (hatalmuk által rám nem kényszeríthető szakmaisága) arra figyelmeztettek, hogy itt már nincs helyem, szerepem, lehetőségem. (…) A jelenlegi vezetőség sokszor (néha már, már, megalázva személyem) úgy éreztette, hogy nem az én művészetemre, élethez való hozzáállásomra, a fiatalok megannyi biztatására, tanítására, felkarolására van már szükség ITT. (…) Fájdalmas látni, hogy tégláról téglára rombolják le “üldözési mániás nem biztosan hozzáértő emberek” – indokolta távozását.

Múlt hónapban Sándor Péter és Kerényi Miklós Máté is távozott az Operettszínházból. Sándor Pétert elküldték, miután nem tartották megfelelőnek a viselkedését az utóbbi időben, Kiskeró pedig 30 év után felmondott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top