nlc.hu
Sztárok

Csősz Boglárka 40 éves lett

Így lett az ország szeme láttára luxusfeleségből sikeres üzletasszony Csősz Boglárka

Az elmúlt kilenc évben sok minden történt az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Csősz Boglárkával.

Csősz Boglárkát 2003-ban, az Apám beájulna című film kapcsán ismerte meg az ország, majd 2017-ben a VIASAT3 elindította a Feleségek luxuskivitelben című sorozatát, amelyben többek között ő is szerepelt. A reality az elképesztően gazdag feleségek luxusutazásaival, partijaival és műdrámáival egyszerűen odaszegezte a nézőt a képernyő elé. Hiszen, mit sem szeretünk jobban, mint irigykedni és kritizálni azt, ami számunkra elérhetetlen. 

Csősz Bogi

Fotó: Schumy Csaba

Természetesen idővel mindenki számára világossá vált, hogy ezeknek a hölgyeknek közel sem ilyen az életük, sőt. A korábban színésznőként befutott Bogit addig kevesen ismerték, pedig már évekkel korábban is bontogatta szárnyait a filmiparban.

Az Apám beájulna megjelenése után mindenfélének elmondtak, sokszor bántottak, de tanultam ebből. Mindig lesznek, akiknek nem tetszem, vagy nem tetszik, amit csinálok, és rám már nem mondhatnak olyat, amit korábban ne hallottam volna. Az építő kritikát elfogadom, mással nem foglalkozom

 – nyilatkozta a sorozat elindulása előtt Bogi az nlc-nek. A színésznő akkor már évek óta Törökországban élt az üzletember férjével, Burak Taluval. Habár a Feleségek luxuskivitelben csak a feleség szerepet láthattuk tőle, valójában elég korán elkezdett dolgozni. 

19 évesen indítottam az első cégemet, saját magamnak számláztam, mindig is a magam lábán álltam. Amikor a férjem miatt kiköltöztem Törökországba, bővítettem a vállalkozásomat, és kozmetikumokkal kezdtem foglalkozni. Két magyar terméket forgalmazok, a magyar kozmetikai eljárásokat is népszerűsítem, és a magyar nők mentalitását szeretném egy kicsit átadni az itteni nőknek. A törökök előbb fekszenek kés alá, mint hogy kozmetikumokra költsenek, mivel itt a legtöbbje nagyon drága. Emellett megmaradt a filmezés is. Büszke vagyok a sikereimre, és a férjem is arra, hogy ilyen eredményeket érek el” – büszkélkedett akkor Bogi. 

Később az üzletasszony a TOTEM című kalandrealityben is szerepelt, ahol már egy teljesen más arcát ismerhették meg a nézők. Alig egy évvel ezután a tökéletesnek hitt lufi kipukkadt, amikor Bogi és férje bejelentették, hogy 14 év után elválnak. „A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért éveken át kettőnkért én hoztam a nagyobb áldozatokat. Az elmúlt években azonban nem csak őt, de engem is inkább az üzleti dolgaim kötöttek le, így egyre nehezebben tudtuk összehangolni a találkozásainkat. Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszába érkezett, amikor újra meg kell találjuk magunkat” – nyilatkozta a döntésükről Bogi. Ezt követően teljesen a saját lábára állt. 

Lavírozok a közszereplői életem és a privát, üzleti életem között. Most kicsit előtérbe került az üzleti rész, hiszen a Covid alatt a vírusmaszkunk innovációja és gyártása mellett az egészségügyi szektorban is gyártunk, illetve a török-magyar kapcsolataimat megmozgatva magyar szállodák belsőépítészeti munkálatait végezzük, olyan minőségi anyagokkal és szakemberekkel, amelyek itthon nem találhatóak meg. Ezért folyamatosan járom az országot, a Balaton, Sopron térségét és Törökországot az anyagbeszerzés miatt. Nagyon szeretem az üzleti életemet is, kereskedelmi végzettségem van, nagyon örülök, hogy össze tudok hozni kiváló szakembereket határon belül és nemzetközileg is

 – részletezte tavaly szintén a születésnapja kapcsán lapunknak az üzletasszony. Nem sokkal később az is kiderült, ismét rátalált a szerelem, ráadásul a 129 című filmben nemcsak szerepelt, de a produceri munkák nagy részét is vállalta. 

Csősz Bogi azóta is boldogan éli a kettős életét, ami azt jelenti, nemcsak a filmes szakmában tevékenykedik, de vállalkozásaiban is folyamatosan helytáll. 

Csősz Boglárka 2007
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top