nlc.hu
Sztárok

NTMH: Keveházi Lili a visszatéréséről

Next Top Model Hungary: Keveházi Lili így reagált a visszatérésére

A zsűri úgy érezte, hogy tévedett, mikor hazaküldték a modelljelöltet.
Keveházi Lili,

Mint arról beszámoltunk, visszahívta a versenybe a már hazaküldött Keveházi Lilit a zsűri, mivel az ítészek meggondolták magukat. A 70 éves balettművész, Keveházi Gábor és Fábián Anita színésznő 18 éves lánya így reagált a húsvéthétfői Mokkában erre a fordulatra:

“Nagyon nagy érzelmi hullámvasút volt ez az egész, ugye a negatívot pozitív követte, de végül a végkimenetel tök jó volt, mert pozitív. Úgyhogy én nagyon örültem neki. A kiesésem egy kicsit felébresztés volt, hogy tényleg ez egy nagyon komoly versenyhelyzet és, hogy tényleg minden apró részlet számít, még a tánc is, aminek kisebb része van szerintem a modellkedésben”.

Arra a műsorvezetői kérdésre, hogyan fogadták a lányok, a következőket árulta el Lili: “Szerintem jól fogadtak. Én is féltem attól, hogy mi lesz a reakció, hogy visszatérek és mennyire lepődnek meg, ki fog nekem mennyire örülni. Arról, hogy mennyire komoly a versenyhelyzetet, erről a három napból semmit se tudtam róluk, hogy milyen konfliktusok voltak éppenséggel, vagy, hogy milyen szituációkban vettek esetleg részt, mik voltak a feladatok. Úgyhogy nagyon jó volt visszacsatlakozni, beszélgetni velük. Szerintem tök jól fogadtak. Nagyon örültem, hogy újra játékba lendülhetek”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top