nlc.hu
Sztárok

Curtis Király Viktorral forgat klipet

Curtis Bangó Margit után Király Viktorral is közösen dolgozik

Ez az év Curtis esetében a közös produkciók jegyében telik, legalábbis erre utal, hogy Bangó Margit után újabb váratlan név került elő egyik dalánál.

Meglepő fotót tett közzé Curtis: Instagram-oldalán látható posztjából kiderül, hogy új klippel készült el, mely április végén fog megjelenni, és amelyben Király Viktorral közösen adják elő dalukat.

Király Viktornak a jelek szerint tehát jól alakulnak az elmúlt hónapjai, hiszen szomorú különválásuk után újra egymásra találtak feleségével, valamint karrierjében is aktívan alkot. Curtis pedig, akinek vitákkal és csalódásokkal teli időszak van a háta mögött, ezek szerint újra a zenélésre tud koncentrálni, hiszen Bangó Margit után ez most már egy újabb együttműködése lesz.

A közös produkcióban egyébként Széles Iza, a Megasztár egykori versenyzője is részt vesz, Curtis pedig gőzerőkkel dolgozik további dalai megjelenésén is, nem sokkal a csoportkép megosztása után ugyanis közzétett egy részletet is az új, Alpha&Omega címre hallgató albumból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top