nlc.hu
Sztárok

Ezek a sztárok mentették meg házasságukat

Nem csak Király Viktorék húzták vissza a gödörből a kapcsolatukat

Kemény munka volt, de a legtöbben egyáltalán nem bánták meg a döntésüket.

A tavalyi évben bőven voltak magyar sztárok, akik egyik pillanatról a másikra bejelentették a válásukat. Sokszor csak kapkodta az ember a fejét, és még felsorolni is nehéz, hányan írták alá a válási papírokat. Emellett nem egy sztárpár ismerte el, válságba került a kapcsolatuk, azonban többen is küzdöttek azért, hogy megmentsék. 

Sokáig Király Viktortól és Király-Virág Anitától volt hangos a sajtó

Király-Virág Anita és Király Viktor

Fotó: Schumy Csaba

Bár a sztárpár eleinte igyekezett megtartani maguknak, hogy válságba került a kapcsolatuk, végül kénytelenek voltak beismerni, valóban gödörben vannak. A 2023-as év eléggé hullámzó volt, hol biztosra lehetett venni, hogy végleg külön utakon folytatják, hol pedig reménykedtek a rajongók, sikerült megmenteni a házasságukat. Majd pár hete kijelentették, sikerült megmenteni a házasságukat.

Azt hiszem, ennek így kellett lennie, kellett az, hogy egy bizonyos ideig külön legyünk. Mindkettőnknek rá kellett jönnünk, hogy ha nem vigyázunk, akkor ennek tényleg vége lesz, elveszítjük egymást. Lehet, főleg nekem kellett ez, hogy jobban becsüljük egymást

– nyilatkozta a békülés után az énekes. Azóta ismét elárasztják a közösségi oldalakat romantikus fotókkal. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor egy éve jelentették be, hogy elválnak

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Fotó: Nagy Zoltán

Az egykori kézilabdázó és a kajakos tavaly márciusban a nyilvánosság előtt vállalták fel, 11 év után elválnak. Nem titkolták, a döntésükben közrejátszott egy harmadik fél is. Habár hónapokig kiálltak a döntésük mellett, az év vége felé kezdett úgy tűnni, visszatáncolnak. Ezt követően még a karácsonyt is együtt töltötték a gyerekekkel, majd szépen lassan közeledtek egymáshoz. Ma már nem titkolják, valóban alakul köztük valami, ám nem akarnak semmit elhamarkodni. 

Iszonyatosan jó a kapcsolatunk, jobb a kapcsolatunk, mit valaha. Hogy lesz-e ebből valami vagy nem lesz, ki tudja. Soha ne mondd, hogy soha, én már tényleg ezt mondom

nyilatkozta sejtelmesen Szabina pár napja. 

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska rengeteg szakítása

Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián

Fotó: Schumy Csaba

A se veled, se nélküled kapcsolat megtestesítői abszolút Zámbó Krisztián és Zsuzska. A közel 11 év alatt szinte megszámolni is nehéz, hány alkalommal szakítottak hangosan, majd békültek ki szintén ilyen hangosan. Pár hónapja viszont csillapodtak a kedélyek. Legutoljára eljegyzésről és családalapításról beszéltek.

Hamarosan negyvennégy éves leszek. Nem tudnék és nem is szeretnék már belekezdeni egy új kapcsolatba. Az én környezetemben ugyanis szinte mindenki nagyon fiatalon vált szülővé, nekem azonban eddig nem adatott meg ez a csoda. Reméljük, hogy a közeljövőben már én is megtapasztalhatom az apai örömöket, de nyilván semmit nem szeretnék Zsuzsira erőltetni. Mindenesetre a biológiai órám ketyeg, úgyhogy nincs túl sok időm. Még idén jó lenne megállapodni és gyereket vállalni. Rajtam nem múlik! Gyakorlatilag már tizenhárom éve készen állok a családalapításra

mondta év elején az énekes. 

Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolata sem volt mindig felhőtlen

Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence

Fotó: Schumy Csaba

Hódi Pamela 2020-ban, a karantén vége felé jelentette be, hogy Tóth Bencével már nincsenek együtt, a focista ki is költözött a közös lakásukból. A modell aztán egy nagyon hosszú podcastben beszélt az elmúlt éveiről, a szerelemről, a szereplésről. Ezután már sokan azt találgatták, hogy talán újra összejöttek, és ez egyre biztosabb lett, hiszen többen látták, hogy együtt vakációznak, illetve Pamela lakásánál is készült kép róluk. Végül nyáron be is jelentették, kibékültek. Nem sokkal később összeházasodtak, majd megszületett első közös gyermekük. Azóta biztos alapokon nyugszik a kapcsolatuk, sőt egy második esküvőt is tervezgetnek. 

A házasságom Bencével egyik korábbi párkapcsolatomhoz sem hasonlítható. Minden férfiban – már sokkal hamarabb – sok minden idegesített, Bencében semmi. Öt éve vagyunk együtt, még mindig izgatottan várom haza, és azt érzem, hogy még jobb minden, mint az elején. Apróságnak tűnhet, de egy édesanya életében óriási segítség, ha néha a párja kel fel éjjel a babához. Bence ezt megteszi akkor is, ha hajnalok hajnalán kel, és reggel dolgozni megy. Mindig segíteni akar, hogy nekem könnyebb, jobb legyen

nyilatkozta korábban a házasságukról az influenszer. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top