nlc.hu
Sztárok

Enikő és Peti házassága válságba kerülhet

Házasság első látásra: máris válságban Enikő és Peti házassága

Vannak megoldandó problémák.

A Házasság első látásra párjainak köszönhetően a nézők egy percig sem unatkoznak. Biztosan nem könnyű nászútra menni, majd hirtelen összeköltözni egy majdhogynem idegen emberrel. 

Peti és Enikő

Peti és Enikő (Házasság első látásra)

A múlt héten komoly döntések elé néztek a párok, ugyanis arról szavaztak, folytatni akarják-e a kísérletet vagy sem. Peti és Enikő egyöntetűen amellett döntött, hogy folytatni akarják. Bár korábban bezavart a képletbe Andris, aki szinte mindenkinél próbálkozott, csak feleségénél, Petránál nem. Enikő viszont nem hagyta magát. Folyamatos feszültség a pár között, hogy hol éljenek, ugyanis Enikő vidéki, míg Peti fővárosi. Úgy néz ki, hiába döntöttek amellett, hogy szeretnének jobban megismerkedni, máris zűr van a paradicsomban. 

Nem küzdünk a másikért, nem teszünk lépéseket

 – sorolta Enikő Andrisnak, aki visszakérdezett, kikről beszél, majd elismerte, hogy a saját kapcsolatáról. Peti ezeket hallva faképnél hagyta feleségét. A többi szereplő suttogva arról beszélt, egy-két hét és szakítanak. 

Hogy pontosan mi váltotta ki a vitát, a hétfői adásból kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top