nlc.hu
Sztárok
Gáspár Evelin kormánypárti képviselőnek dolgozik

Gáspár Győző lánya, Evelin kormánypárti EP-képviselő asszisztenseként dolgozik

Ezért ideje nagy részét Brüsszelben tölti.

Sosem volt titok, hogy a kamerák össztüzében felnevelkedett Gáspár Evelin rendkívül jó eredményeket ért el iskoláiban. Bár kevesen tudják, de három évig járt a Luxemburgi Egyetemre, több nyelven beszél, közgazdász végzettsége van, valamint egy cukrásziskolát is elvégzett. Az elmúlt években pedig a TV2 Akadémián tanult, hogy kamatoztassa a kamerák közelében szerzett tapasztalatait mint producer.

Gáspár Evelin

Fotó: Olajos Piroska

Most azonban kiderült, nem csak ebben a szakmában helyezkedett el. A Blikk kiszúrta, Evelin neve felkerült Járóka Lívia fideszes EP-képviselő asszisztensei közé. A lap szerint Evelin a júniusi választásokig tartó parlamenti ciklus utolsó évében csatlakozhatott a politikus munkatársaihoz. A showman lányának erről egyik közösségi oldalán sem találni információt. 

A bulvárlap felkereste Járóka Líviát, milyen szaktudással győzte meg Gáspár Evelin, hogy az asszisztensei közé választotta. A képviselő nevében a közvetlen parlamenti asszisztense válaszolt, miszerint Járóka személyes meghallgatás alapján választotta ki Evelint, a legfőbb érv az elmúlt években szerzett tapasztalatai és nyelvtudásai voltak. Sajtómegjelenéssel kapcsolatos feladatokat végez Gáspár Evelin és folyamatos, rugalmas a munkakapcsolat. 

Úgy tudni, Evelin nem tervezi, hogy kiköltözik Brüsszelbe, de tény, jelentős időt tölt ott, azonban produceri munkáit is folytatja a TV2-nél. Gáspár Győző egyébként tavaly vállalta fel politikai hovatartozást, majd kijelentette, a jövőben nem csak celebeskedni fog, hanem közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozik majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top