nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter szembesítette Koltai Róbertet

Geszti Péter szembesítette Koltai Róbertet A miniszter félrelép kapcsán: „Szinte az összes poénomat kihúztátok a filmből!”

Geszti Péter nem akármilyen kulisszatitkot árult el A miniszter félrelép című film készítéséről. Bár a film legjobb poénja az Adom a napom házigazdájáé volt, mégis meg akart kérdezni valamit Koltai Róberttől.

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, amelynek a hatodik vendége nem más volt, mint Koltai Róbert. A Jászai Mari-díjas magyar színművész, filmrendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja pedig miután megmutatta a nagyvilágnak egy napját egy kis beszélgetésre is összeült a műsor házigazdájával, Geszti Péterrel. A beszélgetésük során számos izgalmas téma felmerült, mint például a filmek világa.

Geszti Péter szembesítette Koltai Róbertet a Miniszter félrelép kapcsán: ˝Szinte az összes poénomat kihúztátok a filmből!˝

Ez történt A miniszter félrelép filmmel

Geszti Péter az esti interjú közben elmesélte Koltai Róbertnek és a nézőknek, hogy Andy Vajna egészen Los Angelesig vitte, hogy a forgatókönyvön dolgozzon. Mint monda, úgy, ahogy kell, bele is írt mindenféle jó poént a szövegbe, azonban Koltai Róbert és Kern András szinte mindet kihúzta a forgatókönyvből, amikor elolvasták. Egyet azonban bent hagytak, és milyen jól tették, hiszen a „Nem hisztéria, Astoria!” mondat a film legjobb poénja lett, még Koltai Róbert szerint is!

Életem legjobban fizető mondata ez volt!

– tette hozzá nevetve a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top