nlc.hu
Sztárok

Újabb szakítás a Házasság első látásra műsorban?

„Belefáradtam ebbe! Elég!” – Újabb szakítás jön a Házasság első látásra műsorában?

Bár eleinte jól indult Enikő és Peti kapcsolata, a viszonyuk a műsor közben nekik is egyre borongósabbá vált. Vajon Enikő már meg is hozta a végső döntését?

Kétségtelen, hogy rendkívül sok izgalmat tartogatott minden néző számára a TV2 csatornáján futó Házasság első látásra című reality. A műsor azonban hamarosan a végéhe közeledik, a párosoknak pedig döntést kell hozniuk arról, hogy szeretnék-e együtt folytatni az útjukat. Enikő és Peti rögös kapcsolata is fordulóponthoz érkezett tehát, azonban félő, hogy lehetséges, hogy az ő viszonyuknak is vége szakad.

Peti és Enikő

Házasság első látásra: Peti és Enikő (Fotó: TV2)

Voltak vitáik

Nehéz döntés előtt áll tehát a Házasság első látásra párosa, ahol egy alkalommal majdnem megcsalásig is fajultak a dolgok. A feleség ugyanis úgy érezte, Peti nem nyílik meg neki igazán, így ő a lehető legrosszabb módon kezelte ezt a helyzetet. A nőfaló Andrisnak ugyanis egyből megengedte, hogy lecsapjon rá, egyáltalán nem is ellenkezett neki, hiába ígérte meg Petrának, hogy számára tabu lesz a férfi. Enikő nemcsak a szexuális életükbe avatta be Andrist, de mint kiderült, eléggé kétértelmű üzeneteket is küldött neki. Bár eleinte Enikő nem látta be, hogy mekkora sebet ejtett párján, később bocsánatot kért tőle a történtek miatt.

Újabb válás?

Enikő és Peti az egész kapcsolatuk során tehát hol elképesztő magasságokat éltek meg, hol pedig borzalmasan mélyen voltak, ezek az érzések pedig folyamatos körforgásban voltak bennük. Így érthető módon nagyon remeg a léc, hogy mit fognak válaszolni a fiatalok… Ha azonban most tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy Enikő részéről nem lesz a válasz, ugyanis a következőket mondta: 

Belefáradtam ebbe! Elég, elég, elég! Olyan szintű közömbösséget érzek, hogy én ezt lelkileg nem bírom tovább!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top