nlc.hu
Sztárok
Sztárok a legtöbb filmszereppel

Rekorder sztárok a legtöbb filmszereppel

A következő színészeket biztos, hogy már láttad. És nem egyszer, hanem van, akit legalább kétszáz, sőt, ezer alkalommal!
Danny Trejo, Christopher Lee

Hollywoodban futószalagon érkeznek a filmek, hol a mozikba, hol a streaming platformokra. Így vannak sztárok, akiknek az arcát és a nevét olyan jól ismered, mintha csak egy utcában laknátok. Mások pedig megbújnak a háttérben, állandó mellékszereplőkként, azonban egy idő után ők is ismerősök lesznek – akárcsak a srác, akivel együtt szoktatok a melóba ingázni. 

Az alábbi férfiak és nők Hollywood legkeményebben dolgozó színészei, akik nem véletlenül égtek bele a retinádba: több száz produkcióban bukkantak fel az Álomgyár működésének évei során. A top 10-es listába ugyan nem kerültek be olyan nagy kedvencek, mint Jackie Chan (a maga 150 produkciójával), a Channel eggyel több szerepet magáénak tudható Anthony Hopkins vagy Samuel L. Jackson, aki látszólag manapság mindenhol ott van (215 produkció kötődik a nevéhez).

Viszont róluk sem érdemes megfeledkezni. Ahogy Michael Caine-ről (177 kredittel) vagy Susan Sarandonról sem (170 szereppel), akik épphogy lecsúsztak a 10 legfoglalkoztatottabb színész listájáról.

Íme a 10-es toplista

Christopher Lee
Megnézem
Összes kép (10)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top