nlc.hu
Sztárok
Márió második esküvője

Újranősült Márió, ilyen szép menyasszony volt a harmonikás párja

A zenész lánya, Eszter és a felesége lánya, Kinga szívből örülnek a szüleik boldogságának.

Pár éve Márió (Bock Attila) és jelenlegi párja, Izabella is elvesztette a házastársát, gyermekeik édesanyját, illetve édesapját. A gyászidőszak után azonban egymásra találtak, szerelmüket pedig a napokban esküvővel is megpecsételték, 60 vendég előtt keltek egybe.

Márió

Egy évvel felesége halála után újra párra talált Márió, idén pedig össze is házasodtak – Fotó: TV2 / Mokka – videó (2023.02.01.-i adás)

„Konzervatív férfi vagyok, fontos volt, hogy feleségül vegyem Izabellát, jó érzés tudni, érezni és kimondani, hogy a feleségem”vallotta be a Meglepetés magazinnak a harmonikás. Az esküvőt viszonylag gyorsan, néhány hónap alatt szervezték meg, hiszen Márió karácsonykor kérte meg kedvese kezét.

A szerelmesek több esküvői hagyományt is felrúgtak – legyintve a babonákra -, ugyanis Márió öltönyén kívül Izabella esküvői ruháját is együtt választották ki. „Én csak béreltem a menyasszonyi ruhát, nincs értelme megvenni, hiszen máshova úgysem veszem fel” – mesélte a boldog ara.

Újranősült Márió, ilyen szép menyasszony volt a harmonikás párja

A násznép Márióék sümegi otthonában gyűlt össze, onnan utaztak egy Tapolca melletti panzióba, a lakodalom helyszínére, ott már várta őket az anyakönyvvezető. „Volt bennünk némi izgalom és feszültség akkor, de nem azért, mert egybekelünk, mert az természetesnek tűnt, hanem hogy minden jól sikerüljön, és minden vendég jól érezze magát” – árulta el Izabella.

A friss házasok a legszívhezszólóbb ajándékot a gyerekeiktől kapták. „Eszter érzékenyebb személyiség, mint a lányom, ő volt az, aki elpityeregte magát az esküvőnk alatt. Kinga ekkor átölelte, majd összebújva hallgatták a ceremóniát. Jó volt így látni őket” – mesélte Izabella, hozzátéve: a legszebb ajándék az, hogy a két lány remekül kijön egymással.

Bővebben a Meglepetés magazin legfrissebb számában, amelyek exkluzív fotókat is közzétett az esküvőről!

Ez is érdekelhet Henry Kettner, Rebeka, Shane Tusup, Viktória Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top