nlc.hu
Sztárok
Így vannak a baleset után Zámbó Krisztiánék

Takács Zsuzska elárulta, mennyire befolyásolja a mindennapjaikat Zámbó Krisztián balesete

Hozzátette, azért napról napra jobb a helyzet.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Zámbó Krisztián április végén tudatta rajongóival, könyöktörést szenvedett, ugyanis leesett a bicikliről. Mint mondja, a 44 éve alatt ez volt az első alkalom, hogy eltört valamilye. 

Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián

Fotó: Schumy Csaba

A minap kiderült, súlyosabb a sérülése, mint gondolta. „Most voltam levetetni a gipszet a könyökömről és kiderült, hogy a csuklóm is el van törve. Igyekszem sokat pihenni. Bár levették a gipszet, de még mindig nem tudom kinyújtani a karom. Csinálom itthon a gyakorlatokat, amiket az orvosok mondtak. Igyekszem nem hisztizni.” 

Most menyasszonya, Takács Zsuzska is mesélt arról, hogyan élik meg a mindennapokat a zenész balesete óta. „Megkezdődött a szezon a fellépések szempontjából, úgyhogy rengeteget megyünk, dolgozunk. Kicsit most megnehezíti a mindennapjainkat, hogy Krisztián eltörte a könyökét és a csuklóját, de szerencsére mér kifelé jön a dologból” – fogalmazott 24 óráig elérhető Instagram-történetében, melyet a Blikk írt meg. Ezt követően arra is kitért, milyen a kapcsolatuk Krisztiánnal, hiszen az elmúlt években több alkalommal is szakítottak. 

Jól vagyunk, köszönjük! Nehéz időszakon mentünk/megyünk keresztül a balesete óta, de szerencsére már kifelé haladunk belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top