nlc.hu
Sztárok
Kibékült ÉNB Joe és Hrovatin Csenge

Ismét kibékült Varga Joe és korábbi menyasszonya, Hrovatin Csenge

Hatalmas lánggal indult a szerelmük, ami néha kigyulladt, de úgy tűnik, ismét fellobbant.
ÉNB Joe és Csenge

Ha valaki már nem néz tévét, de szereti a szappanoperákat, akkor érdemes követni Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge kapcsolatát. Nincs egy hónapja, hogy hivatalosan is kijelentették, véget ért a kapcsolatuk, pedig már az esküvőt tervezgették. Úgy tűnt, ezúttal nincs visszaút, hiszen az Éjjel-nappal Budapestből ismert Joe még hivatalosan is nyilatkozott a szakításról. 

Legutóbbi Instagram-bejegyzésük szerint azonban ismét kibékültek, ugyanis boldogan mosolyognak, mielőtt közösen indulnának motorozni. A legtöbb kommentelő nagyon örült, hogy ismét együtt látja a párost, de természetesen akadtak olyanok is, akik gúnyosan szóltak hozzá a nem első kibéküléshez. 

A szerelmesek egyébként 2013-ban, az Éjjel-nappal Budapest forgatásán találkoztak először, ahol nagyon jó barátok lettek. Azonnal szimpatikusak lettek egymásnak, flörtölni viszont csak akkor kezdtek, amikor már egyiküknek sem volt párja. Kapcsolatuk hajnalán már a lánykérés is megtörtént, de arról keveset tudni, hogyan állnak az esküvő szervezéssel, hiszen nem ez volt az első alkalom, amikor “összezörrentek”. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top