nlc.hu
TV-sztárok

Varga Miklós Joe múltja

ÉNB Joe bevallotta: Több évet ült börtönben, méghozzá ezért

Már a szakközépiskola alatt illegális küzdősportmeccseken vett részt.

A Nyerő Párosban is feltűnt Varga Miklós, azaz Joe Hajdú Péternek vallott erről a Frizbi legújabb adásában, amely pénteken 19 órától érhető el a Frizbi TV YouTube-csatornáján. A celeb nem tagadja, hogy korán belekóstolt az éjszakába: tizenhárom évesen már az utcákat járta. Dolgozott kidobóként, rengeteg embert megismert, és bár könnyen kijött másokkal, előfordult, hogy nem bírta fékezni magát.

„Volt két család, akik kölcsönkértek és éveken keresztül ment ez a pénz ide-odaadás, aztán kiderült, hogy a pénzt, amit tőlem kölcsönkértek, arra használták, hogy a többi lyukat próbálták betömködni. Ez két-három évig működött, fizették rendesen a kamatokat, de aztán kiderült, hogy mikhez nyúlnak éjszakánként, illetve, hogy kaszinóznak, és már nem tudtak annyi pénzt szerezni, amennyi kellett volna” – mesélte a Blikk szerint az adásban Joe, aki azt állítja, hogy ugyan próbálta jogi úton és rendőrség segítségével is behajtani a pénzt, ám nem járt sikerrel. Végül rossz döntést hozott, így a rácsok mögé került: zsarolásért négy évet ült a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben.

ÉNB Joe (Varga Miklós)

ÉNB Joe (Varga Miklós) (Fotó: RTL Klub)

„Amikor megfogtak és beültem a rendőrautóba, iszonyat nagy kő esett le a szívemről, hogy most már elkezdődött az, amit kiszabtak rám. Egyfajta megkönnyebbülést éreztem. Ám amikor bekerültem, hirtelen azon kezdtem el gondolkodni, hogy miből él majd a családom, mikor láthatom a gyereket. Ez lelkileg megterhelő volt, de amikor elérkeztem a büntetésem feléhez, onnantól már könnyebb volt” – mondta el Joe, aki ma már tisztességes életet él: egy ideje már a Survivor műsorvezetője, a szakmai sikerek mellett pedig a magánélete is rendeződött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top