nlc.hu
Sztárok
Ilyen esküvőt tervez Dobos Evelin

Közelgő esküvőjének részleteiről mesélt Dobos Evelin

Nem minden hagyományhoz ragaszkodik.

Dobos Evelin ujjára január elején került fel egy csillogó gyűrű, amiről először nem lehetett tudni, az-e, aminek mindenki gondolja. Pár héttel később viszont maga a színésznő árulta el, igaz a hír, Kovács Dániel Richárd megkérte a kezét. Evelin a lánykérés részleteiben is beavatta a nagyérdeműt, melyről úgy nyilatkozott, olyan megható volt, hogy potyogtak a könnyei.

Dobos Evelin

Fotó: Trenka Attila

A szerelmesek nem vártak sokat, egyből bele is fogtak az esküvőszervezésbe. A színésznő a Palikék világa című műsor vendége volt, ahol több részletet is elárult a nagy napról. 

Danival nagyon jól tudunk együtt gondolkodni. Sok olyan ötlete, vagy kérdése merül fel, ami nekem nem jutna eszembe és fordítva. De ezeknek hamar a végére érünk, ülünk a laptop előtt és nézzük a kördiagramokat. Van egy kimutatásunk is arról, hogy mi van és mi nincs elintézve. Szerintem ő is OCD-s csak tagadja, de szeretünk Exceleket vezetni, listákat írni, rendszerezni” – magyarázta a színésznő, majd hozzátette, nem minden részletben biztosak még.

Még nincs konkrét létszám, de nagyobb lesz, nem tud pici lenni, akárhonnan nézzük. Az viszont, hogy mennyire lesz nagy, még kérdéses. Mindenképpen idén megtartjuk és reméljük, hogy jó idő lesz, de nekem a téli esküvő gondolata is tetszik. Nagyon szeretem a havas hegycsúcsokat, de ez nyári esküvő lesz valószínűleg. Valamennyire a hagyományostól eltérő lesz, de nem teljesen.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top