nlc.hu
Sztárok
Nevet változtatott Gregor Bernadett

Nevet változtatott Gregor Bernadett, azt is elárulta, miért

Szülei kezdeményezték a névváltoztatást.

Gregor Bernadett jó ideje nem titkolja, lassan befejezi a pályafutását. Úgy érzi, az ő korában már más irányt kell követnie. A színésznő élete évek óta a nyilvánosság elé van tárva. Mint mondja, a bulvársajtó csinált belőle „végzet asszonyát”, miközben ő egy nagyon érzékeny és szerethető személyiség. 

Gregor Bernadett

Fotó: Fülöp Dániel

Most elárulta, nem csak a bulvársajtónak volt szerepe abban, hogy az életében több változás is bekövetkezett. Kiderült, születésekor Györgyi Zitaként anyakönyvezték. Szülei azonban később megváltoztatták a nevét. 

Édesapám viccesen valamiért Bernátnak szólította anyukámat, engem pedig kis Bernátnak hívtak, s arra nem is hallgattam, hogy Györgyi. Édesapám egyik operaénekes kollégájának felesége javasolta: egyszerűbb lenne, ha Bernadettre változtatnák a nevem

 – mondta a Névjegyek című műsorban, majd hozzátette, úgy érzi, a nevéhez hű tudott maradni és erős nőnek tartja magát.

18 éves koromban eljöttem otthonról, így elég korán megtanultam a saját lábamon állni. Az életem is valahogy úgy alakult, hogy szükségem volt mindig erre az erőre. Szeretem, hogy nem függök senkitől és semmitől, és az élet viharában egyedül is helytállok bármilyen helyzetben.

(via/Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top