nlc.hu
Sztárok
Betámadták Judy-t meztelen fotója miatt, újabb pikáns tartalommal vágott vissza az énekesnő

Betámadták Judy-t a meztelen fotója miatt, újabb pikáns tartalommal vágott vissza az énekesnő

Az énekesnő egy beszédes poszttal vágott vissza támadóinak!

Pár nappal ezelőtt pikáns tartalmat osztott meg a követőivel Judy. A 49 éves, 14 év házasság után elvált énekesnő – akire már több mint egy éve újra rátalált a szerelem – egy szálloda jacuzzijában szelfizett meztelenül a párjával. Krisztián hátulról öleli az énekesnőt, eltakarva karjával a kebleit, miközben az arcát csókolja. Judy az intim fotót az Insta-oldalán tette közzé, a felvételre pedig csak úgy záporoznak a lájkok, többek között Rubint Rékától is. 

Judy

Fotó: Trenka Attila

Azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését a nem mindennapi tartalom, Judy ugyanis letiltotta a kommentelési lehetőséget a képe alatt. Az énekesnő ezután sem hagyta annyiban, sőt, a kritika hatására egy újabb fotósorozatot osztott meg, ahol szintén alig takarja valami a bájait, noha a képek egy régebbi fotózás során készültek.

„A mai posztom margójára, gondoltam kiteszek pár ‘erkölcstelen’, ‘intim’ ‘teljesen meztelen’ képet az Ébredj mellettem című dalunk videóklipjéből, ha esetleg vkinek feledésbe merült volna, hogy ott legalább annyira voltam ruhátlan, mint a jakuzziban! (Szinte nem is lehet látni a rajtam levő fehérneműt). Nem mellesleg ezzel az albummal díjat is nyertünk! Szép estét mindenkinek!” – írta a posztban Judy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top