nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs és Majka 18 évvel ezelőtt

18 éve is közösen álltak kamera elé: Sebestyén Balázs és Majka nem ma kezdték – fotó

Balázs állítja, örül, hogy a rapper ismét az RTL-nél van.

Decemberben robbant a hír, hogy Majka 16 év után visszatér az anyacsatornájához, az RTL-hez. Nem a rapper volt az egyetlen, ugyanis jó barátja, Pápai Joci is követte

Majka

Majka (Fotó: Trenka Attila)

Amit eddig biztosan tudunk, hogy a rapper lesz az egyik mentora a visszatérő X-Faktornak, valamint szárnyra keltek a pletykák, hogy Sebestyén Balázs és Istenes Bence mellett, Pápai Jocival a Kalandra fal! második évadát is vezetni fogják. Balázs Puzsér Róbertnek fejtegette a véleményét Majka visszatéréséről a soproni PodcastFesten. 

Mint mondja, örül, hogy ezentúl nem csak Istenes Bencének tudja lepasszolni azokat a műsorokat, amikben nem szeretne szerepelni. „Ugye, a Stohl átigazolt, a Gönczi szintén, alig maradtunk pasik, nem tudtam kire hivatkozni. Ott a Peti, ez tök jó, minél többen vagyunk, annál kevesebbet kell dolgoznom” – mondta a műsorvezető, amit a Best szemlézett. 

Természetesen Balázsnak és Majkának nem ez az első találkozása a csatornánál. 18 évvel ezelőtti fotón láthatjuk, igencsak jókedvűen társalogtak már akkor is.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top