nlc.hu
Sztárok
Szakított Harry Styles, véget ért a románca színésznő kedvesével

Szakított Harry Styles, véget ért a románca színésznő kedvesével

Úgy tűnik újabb álompárnak nem sikerült kéz a kézben belevágnia a nyárba, egy év után szakított ugyanis Harry Styles és csinos kedvese.

Véget ért Harry Styles és Taylor Russel alig egy éves kapcsolata, tudatta a hírt a People magazin, amit egy biztos forrástól tudtak meg. Az értesülések szerint a 30 éves énekes, valamint a 29 éves színésznő románca nemrégiben futhatott zátonyra, ugyanis még pár hete még arról írt a lap, egyre komolyabb szinteket lép a sztárpár szerelme, és együtt tervezik a jövőjüket.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A fiatalokat 2023. júniusában kapták először lencsevégre együtt, majd utána hol a színésznő tűnt fel Styles koncertjeinek VIP részlegén, hol Styles nézte izgatottan a londoni WestEnden játszó párját. A pár egyelőre nem nyilatkozott még a szakításukról. 

Az út Harry szívéhez

A sikeres hollywoodi csillag tehát úgy tűnik, újra felkerült a szinglik listájára, akinek pedig felcsillant mindezek hallatán a szeme, jó, a tudja, hogy a színész-énekes fejét anno milyen salátaöntettel csavarta el kolléganője, Olivia Wilde. Történt ugyanis,  hogy amikor a színésznő még Jason Sudeikis párja volt, ezzel varázsolta el Harry-t – és tette tönkre házasságát -. 

A Daily Mailnek nyilatkozó dadus elmondása szerint Jason a következőket írta neki SMS-ben: „Olivia csinált egy salátát, elkészítette hozzá a különleges öntetét, és most elment, hogy Harry-vel vacsorázzon”. Mert hogy a színésznőnek volt egy „különleges salátaöntete, amit nekünk szokott csinálni, most pedig elvitte, hogy vele egye meg”.

De mégis mitől olyan speckó ez a salátaöntet? Mi lehet benne? Nos, a dadusnak fogalma sincs, de Olivia akkoriban kisegítette az internet kíváncsi népét: egy Instagram-sztoriban megosztotta a receptet. Ez pedig Nora Ephron (tudod, A szerelem hálójában vagy a Julie & Julia – Egy nő, két recept rendezője) Heartburn című könyvéből származik. Elég ironikus, tekintve, hogy a szerző, a saját válásáról írta a kötetet. A netezők szerint Olivia a Questlove’s Potluck című 2020-as műsorban már bemutatta ezt az öntetet, amiben láthatóan Ephrontól inspirálódott, de a receptjét egy kicsit felturbózta.

Mutatjuk, hogyan készítheted el te is:

  • 2 evőkanál dijoni (lehetőleg Grey Poupon) mustár
  • 2 evőkanál vörösbor ecet
  • 6 evőkanál olívaolaj
  • méz
  • fokhagyma

A mustárt a vörösbor ecettel keverd össze, add hozzá a mézet és a fokhagymát, majd folyamatos keverés mellett, lassan csorgasd hozzá az olajat, amíg krémes, sűrű szószt nem kapsz. És már kész is van Olivia Wilde híres salátaöntete, ami a hollywoodi álompár válásához vezetett.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top