nlc.hu
Sztárok
Visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Tokár Tamás

Visszautasíthatatlan ajánlat találta meg a tévézésből távozni akaró Tokár Tamást

Úgy tűnik nem sokáig tartott a műsorvezető elhatározása, miszerint szeretné kivonni magát a televíziózás világából. Új kihívásai az ATV-n találták meg.

Ahogy korábban megírtuk, Tokár Tamás öt év után, saját elhatározásából távozott a Fókusz stábjából. Bár korábban azt nyilatkozta, egy ideig nem vállal tévés felkéréseket, most mégis olyan lehetőség tárult elé, amelyre nem tudott nemet mondani. 

Tokár Tamás (Fotó: Olajos Piroska)

Tokár Tamás (Fotó: Olajos Piroska)

A nagy hírt, miszerint hamarosan az ATV csatornáján láthatjuk legújabb szerepében a műsorvezető a saját közösségi oldalán erősítette meg.

„A hír igaz. Helló, ATV – új műsor és új kihívások! Ja, és helló, korán kelés Őszintén mondom, nem terveztem újra tévézni. Több ajánlat is megtalált, viszont az online tartalomgyártás, a rengeteg kreatív projekt, kampány és a rendezvények minden szempontból kimaxolják az igényeimet. Mégis jön egy impulzív, bizsergető érzés, amikor arra gondolok, hogy élő adás, beszélgetés emberekkel, milliónyi téma. Ez egy új formátum számomra, amire nagyon fel kell készülnöm, ami sokkal komolyabb műsorvezetői képességeket igényel, és amitől még tovább fejlődhetek. Szuper izgalmas időszak kezdődik július közepétől, amit a fentiek miatt is vállaltam be, úgy és olyan formában, hogy közben semmilyen, számomra fontos dologról nem kell lemondanom. Ez pedig így csak jó lehet. Köszönöm a bizalmat az ATV családnak és a nézőknek is előre! Nemsokára Start!” – olvasható bejegyzésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top