nlc.hu
Sztárok
Döbbenetes balesetet szenvedett Mischinger Péter, kisfia is vele volt rémisztő pillanatban

Döbbenetes balesetet szenvedett Mischinger Péter, kisfia is vele volt a rémisztő pillanatban

Óriási szerencséje volt Mischinger Péternek és családjának, akik döbbenetes a balesetet szenvedtek a Kacsóh Pongrác úti felüljáró előtt.

Éppen a húsvéti locsolkodásból tartott hazafele Egerből családjával Mischinger Péter, ekkor történt velük a sokkoló eset. Szerencsére az Exatlonista és családja épségben megúszták a balesetet, az autójuk azonban már nem mondhatná ezt el magáról. 

Fotó: TV2

Fotó: TV2

A Kacsóh Pongrác úti felüljáró előtt a szembe sávban nagy sebességgel jött egy autó, kihajtott elé egy másik jármű, a sofőr elrántotta a kormányt és ugyanazzal a sebességgel beleszállt az elválasztó betonkordonba

– idézte fel a szörnyű baleset emlékeit a sportoló, aki tovább folytatta:

„Akkora erővel, hogy három betonelem elrepült, az egyik oldalról belénk szállt, a tetején lévő vasrács a motorháztetőbe robbant. Miután megtörtént a baleset, az volt az első gondolatom, hogy megsérült-e a kocsiban bárki, a kisfiam, Juci, apukám… Ahogy realizáltam, hogy úgy néz ki, mindenki jól van, már a többi autót néztem, hogy ott kell-e valakinek segíteni.”  

Az Exatlonista azt is kifejtette, hogy óriási szerencséjük volt a baleset alkalmával, ugyanis végződhetett volna az sokkal rosszabbul is, ha egy kicsit előrébb járnak az autóval. Akkor ugyanis a többtonnás betonkordon úgy telibe találja őket, hogy senki nem maradt volna életben. 

„Hatalmas szerencsénk volt, hogy sértetlenül szálltunk ki így is. Édesapám vezetett, aki negyven éve hivatásos sofőr, nagyon jól reagálta le az ütközést, de elkerülhetetlen volt. Jött a rendőrség, jöttek a mentők, megvizsgáltak bennünket, belső sérülés esélye miatt további vizsgálatra Jucit és kisfiunkat, Petikét kórházba akarták vinni. De Jucit felnőtt kórházba, a kicsit gyermekkórházba, el akarták őket választani, így a párom inkább lemondott a kivizsgálásáról, ment Petikével, bent is tartották őket 24 órára megfigyelésre. De szerencsére nem volt semmi gond, stramm gyereke, mint az apja!”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top