nlc.hu
Sztárok
Hiába fogyott ötven kilót és váltott életmódot, mégis műtétre szorul a Séfek Séfe sztárja

Hiába fogyott 50 kilót és váltott életmódot, mégis műtétre szorul a Séfek Séfe sztárja

Minden igyekezete ellenére sem tudja elkerülni a műtétet Paprika Dorina, akinél igen komoly betegségeket állapítottak meg.

Az utóbbi időben igen nehéz időszakot tudhat maga mögött a Séfek Séfe sztárja, hiszen egy rákszűrésen cisztákat vettek észre nála. Az orvosa ezek után még több vizsgálatot kért, amelyek megállapították a PCOS-t és az inzulinrezisztenciát. 

Fotó: TV2

Fotó: TV2

A 19 éves lány bár eleinte nem tulajdonított nagy jelentőséget a problémának, később mégis elkezdett odafigyelni az egészségére és 50 kilótól sikerült megszabadulnia. Ezek után még mindig nem értek véget a megpróbáltatásai, ugyanis idén év elején egy hasi műtéten is átesett, a beavatkozás során azonban komplikációk léptek fel nála, így az jóval tovább tartott, mint az eredetileg tervezték volna. 

A fiatal lány nemrégiben könnyek között vallott arról, hogy a policisztás petefészek szindróma (PCOS) megbetegedésének komoly következményei is lehetnek, többek között az, hogy talán soha vagy csak nagyon nehezen tud majd teherbe esni. Mindezek mellett arra is bátorított mindenkit, hogy járjon szűrővizsgálatokra, ugyanis komoly problémák is elkerülhetőek lehetnek általuk. 

Minden igyekezete ellenére azonban úgy tűnik továbbra sem rózsás az egészsége, ugyanis újabb műtétre szorul: 

Sajnos, hiába fogytam le és hiába váltottam életmódot, a cisztám nem szívódott fel, így a műtét mellett döntöttem, ami hamarosan meg is valósul

– árulta el egy 24 órán át elérhető Instagram-bejegyzésében.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top