nlc.hu
Sztárok
Mohai Gábor keményen beszólt a jelenlegi műsorvezetőknek

Mohai Gábor keményen beszólt a mostani műsorvezetőknek

Nem kímélte őket a legendás bemondó.

Mohai Gábor elárulta, mit szól a tévécsatornák új generációjához. A Magyar Televízió egykori bemondója rendkívül sajnálatosnak tartja, hogy manapság semmilyen előképzettség sem szükséges a műsorvezetői szerepkör betöltéséhez.

Mohai Gábor

Mohai Gábor rosszul éli meg, hogy képzetlen műsorvezetők vannak a tévében – Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Évtizedekkel ezelőtt a Kossuth Rádióban a munkaidőnk részét képezték a különféle fejlesztő képzések. Ilyen volt például a beszédtechnika-óra. (…) Mostanában arra is láttunk példát, hogy valaki egyik nap még egy szórakoztató műsor fellépője énekesként, aztán a másik napon hirtelen már ő lesz a műsorvezető” fakadt ki a story.hu-nak.

A 76 éves extévés szerint ezeket az illetőket csupán a pénz és a hírnév motiválja.. “Az nem járja, hogy délelőtt valaki kedélyesen cseveg a vendégével a stúdióban, este pedig a színpadon áll. A cipész maradjon a kaptafánál” – jelentette ki.

Mohai Gábor amúgy hosszú évekig az M1 Híradójának bemondója volt, később a Duna Televízión is láthatták a nézők. Bár ma már nem dolgozik a televízióban, a munkát nem hagyta abba. “A Kossuth Rádióban mindennap a déli harangszó előtt van egy kétperces helytörténeti ismertetőm, a Márványteremben Bartók-koncerteket konferálok. Több száz verset tudok kívülről, otthon, autóban, utcán, folyton verset mondok, 6 verses CD-m már kész, és egy beszélgetős műsort vezetek a Bonum katolikus televízióban. Szóval nem unatkozom”árulta el korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top