nlc.hu
Sztárok
Óriási fordulat a Magyarország Szépe versenyen

Óriási fordulat a Magyarország Szépe – Miss World Hungary idei versenyén

Már csak 15 lány közül kerülhet ki a győztes.

Május 29-én mutatták be a 2024-es Magyarország Szépe – Miss World Hungary idei indulóit. Akkor a szervezők azt nyilatkozták, hogy 20 helyett idén rendhagyó módon 21 versenyző indulhat el a Miss World Hungary címért. Azóta a balatonfüredi felkészítő táborban lezajlott már a 4 alverseny (a Miss Fashion, a Miss Sport, a Miss Talent és a Miss Natural Beauty), e megmérettetések nyomán 5 lány számára véget ért a verseny. Így állt össze a június 23-i döntő 16 fős mezőnye. Mára azonban 15 főre csökkent a döntősök száma, az okokról a szervezők számoltak be a közösségi médiában.

Mint kiderült, Pirlot Rachel egészségügyi okokból visszalépett a versenytől, így a jövő vasárnapi döntőben 15 lány indulhat a Magyarország Szépe – Miss World Hungary címért.

Ma amúgy a még versenyben lévő 15 lány bemutatkozott a Hősök terén megrendezett közönségtalálkozó. A versenyzők a labdarúgó-Eb-hez kapcsolódva tartottak bemutatót.

Mutatjuk képeken:

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Magyarország Szépe verseny élő közvetítése június 23-án 18:45-től lesz látható a Dunán, az élő show-t Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert vezeti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top