nlc.hu
Sztárok
Zámbó Krisztián a párkapcsolatáról: „Egyáltalán nem illünk össze!”

Zámbó Krisztián a párkapcsolatáról: „Egyáltalán nem illünk össze!”

Meglepő kijelentést tett az énekes.

Zámbó Krisztián lelkileg nehéz időszakot él meg. Súlyos biciklibalesetéből lassan gyógyul, az edzést is abba kellett hagynia, amitől felkúsztak rá a pluszkilók. Mint mindig, most is a párja, Takács Zsuzska volt a legfőbb támasza.

Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzska - Forrás: TV2 / Mokka - videó

Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzska – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Volt egy kisebb balesetem 2 hónappal ezelőtt. Csukló-, és könyöktörésem volt, de hál’Istennek nem elmozdult törés volt. (…) Valóban megnehezítette az életemet ez a két hónap. (…) Elég hisztissé váltam”mesélte a Mokkában az Ázsia Expresszben is bizonyító énekes., hozzátéve: ő egyáltalán nem szereti a kiszolgáltatottságot, és kemény volt ez az időszak.

Menyasszonya bevallotta, Krisztián elég jól viselte a lábadozást, és hosszú idő után előző nap már újra biciklire is pattant. “Kicsit aggódtam, nehogy most a lábát törje” – jegyezte meg mosolyogva Zsuzska.

Arra a műsorvezetői kérdésre, hogy mi adja a boldogságuk alapját, hiszen az énekes “nem egy egyszerű pali”, párja pedig egy mindent “toleráló nő”, a következőket árulta el Zsuzska: “Szerintem nem könnyű senkinek. Minden kapcsolaton dolgoznia kell mindkét félnek, mert olyan nincs, hogy tökéletes. Mindig van olyan kérdés, amit meg kell oldani együtt. (…) Egyikünk sem egyszerű eset. Neki is vannak furcsa dolgai, és nekem is.”

Krisztián a következőkkel egészítette ki: “Az a titkunk, hogy egyáltalán nem illünk össze.” Ezt Zsuzska is megerősítette: “Teljesen más embertípusok vagyunk. (…) Minden szempontból: az ételeink, a szokásaink, ő nagy esküvőt szeretne, és kicsit, ő tengerparti, én pedig inkább kirándulós”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top